avicii copycat

Helt siden Avicii kom ut med det nye albumet og jeg hørte Dear Boy har jeg mast på vennene mine om at jeg har hørt melodien, bare litt roligere, en annen plass. Det har gjort meg gal å ikke komme på hvilken sang det er. . . Det var en sang jeg hørte sykt mye på da jeg gikk på ungdomsskolen, og jammen hadde jeg rett! I helgen klarte jeg endelig å komme på hvor jeg hadde melodien fra, en lettelse for meg som ikke har tenkt på annet i flere uker haha. Fronda med Sommar er skremmende lik dear boy. . . Men siden de begge er svenske kan det jo hende det er avtalt?

Her er sangen fra 2008.

 Hør fra 01:09, noen andre som hører likheten mellom begynnelsen til sangen over og denne. . .?

sen update

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Martine P, har vært sammen med henne, Martine B og Marte i nesten hele dag. Haha føles så rart å skrive “Martine P” og “Martine B”, men må vel bare gjøre det når jeg er sammen med begge to på en gang. . . Vi har hatt en skikkelig søndag med burger og smågodt, begynner å bli noen uker siden jeg spiste det sist så i dag smakte den ekstra godt! Jeg fikk også sett Robinson, men gikk derfor glipp av premieren på Tigerstaden. . . Jaja, godt jeg har sumo! Er uansett bedre å se Robinson på TV siden det varer dobbelt så lenge som Tigerstaden. Noen andre som fikk det med seg i dag? Gleder meg til å se Tigerstaden etterpå!

I går våknet jeg og var ekstremt hoven under øynene?? Jeg så mildt sagt ikke ut på noen timer. . . Derfor var jeg ikke helt i humør til å blogge i går, hadde en “synes synd på meg selv” dag helt til kvelden kom. I dag trodde jeg det hadde gått over sånn passe, men der tok jeg feil. . . Det kom selvfølgelig tilbake litt utover dagen, men kan vel ha meg selv å takke litt også siden jeg absolutt måtte ta på meg sminke for å gå ut døra. Jaja, shit happens :-):-)

Noen bilder fra i går kveld! Var sammen med Ida Mari i hele går kveld og natt, utrolig koselig ♥ Vi spiste pasta og så The Blind Side!

filmtips til helgen

Endelig helg! Min helg skal nyytes til det fulle, har fri fra jobb i morgen noe som er kjempedeilig. Hadde jobb fra 12-18 i dag og dro en tur på kid og kanebogensenteret etter jobb, så nå har jeg fått brukt opp litt av lønningen hehe. I går kveld klarte jeg også å bli ferdig med sesong 1 av medium. . . Så er en sorgens dag i hjemmet i dag, haha. Må dra til bestemor i kveld å hente flere sesonger tror jeg, jeg klarer meg ikke uten flere sesonger. Kanskje jeg skal komme med tv-serietips til dere? Kan jo bare hente inspirasjon fra dvd-hyllen til bestemor, hihi.

Tenkte hvertfall jeg skulle komme med noen filmtips til dere til helgen inntil videre, er sikkert noen av dere som skal se film? Jeg har hvertfall kommet heelt ut av hvilke filmer jeg har skrevet om før, så jeg beklager bare på forhånd om jeg gjentar meg selv. . . Er faktisk ganske sikker på at jeg gjentar meg selv, haha. Men forhåpentligvis er det noen filmer her dere ikke har sett fra før! Georgia Rule er veldig bra, den anbefaler jeg på det sterkeste. Det samme med The Blind Side, den har jeg vel skrevet om før. Nydelig film!

1. Georgia Rule // 2. The Blind Side // 3. Taken // 4. Taken 2 // 5. This is 40 // 6. Knocked up // 7. The Impossible // 8. Orphan


Noen filmer du ikke har sett eller vil se?

i handlekurven..

Reklamelinker nelly

Kom hjem fra jobb for en stund siden og holder nå på med middag! Skal dra å ta sol senere og kanskje ta meg en joggetur på flex, var en tur i går kveld også og fikk løpt av meg litt frustrasjon. Hvertfall, handlet som sagt litt på nelly tidligere, gleder meg veldig til å få det i neste uke! De har enda 15% på alt av klær om du bruker SHOP15, det varer til i morgen kl.10.00 så om du skal ha noe må du handle i kveld. Noen som allerede har kjøpt seg noe nytt?

Klikk på bildene for å komme til plaggene!#nellyholic 15% på alt!

Reklamelinker nelly

Blir mye nellyprat nå, men må bare tipse dere om at NELLY nå har 15% på ALT av klær! Bare bruk koden SHOP15 i kassen, så får du 15%. Perfekt anledning til å melde seg på #nellyholic konkurransen! Om du ikke allerede har gjort det. HER kan du lese om konkurransen. Jeg har hvertfall bestilt hjem en kjoler, et par sko og to jakker jeg har sett på en stund, wii! Viser dere senere.

Nå skal jeg snart dra på jobb. Har brukt min morgen på å se første sesong av medium, elsker den serien! Bestemor samler jo på alt av tv-serier som CSI, the mentalist, castle, the closer og andre krimserier, så da låner jeg bare hos henne om det er noe jeg vil se. Akkurat nå har jeg lånt the closer, medium, the mentalist og to sesonger av csi miami. Siden jeg snart er ferdig med medium må jeg snart dra å få meg sesong 2, her går det unna om kveldene! Haha.

Ha en fiin dag alle sammen ♥ Hva skal du i dag?

herlige onsdag

I dag hadde jeg fri fra jobb, og i den anledning tok jeg meg den frihet å sove til klokken var halv 2. . . Det var egentlig ikke planlagt, men jeg har en fantastisk evne til å slå av alarmen i søvne, så da ble det slik. Dro til tante og onkel, hvor jeg enda er, i halv 5-tiden. Vi har nettopp spist deilig lasagne med fuccacia brød til middag, litt sen middag er egentlig bare greit – så kan jeg kombinere middag og kveldsmat! Skulle egentlig lage brownies også, men akkurat den tror jeg vi sparer til en annen gang. . .

Skal snart dra hjem siden jeg har planer om å dra en liten tur på flex å trene i 11-halv 12 tiden. Må få løpt litt av meg! Også er det deilig å trene så sent siden jeg er så å si helt alene der da. I morgen er det jobb fra 4-8 også skal jeg dra en tur på flex før jobb tenker jeg. Hva har du gjort i dag? ♥

Meg og fine søskenbarnet mitt Martine ♥ Tro det eller ei, hun er bare 11 år. . . Ja, jeg er kanskje litt lav, hehe.

Lille Frida ♥

I’m a #nellyholic

Reklamelinker nelly

Nå har Nelly en kampanje gående, nemlig #nellyholic! Det er en mix av favorittplagg som nelly har satt sammen, alt fra kjoler og bukser til smykker. Og det beste av alt – i anledning #nellyholic her de en #konkurranse hvor du kan vinne hele 10.000 å shoppe for! Hvor fantastisk er ikke det?? Er nok enhver jentes drøm å kunne shoppe for 10.000 uten å måtte betale for det selv, vet hvertfall at det er min drøm hehe. . . Du kan lese mer om konkurransen HER! Du skal i korte trekk bestille deg noe på nelly slik at du får en sticker med nellyholic, så legge ut et bilde med stickeren på instagram og hashtagge #nellyholic så er du med i konkurransen. Enkelt eller?

Jeg har plukket ut litt forskjellige klær, hverdagsklær først og festklær til slutt! Håper dere finner noe dere liker, jeg gjorde hvertfall det. . . Og ikke bare litt. . .

Jeg har valgt ut noen av nellyholic-klærne som var under kategorien every day favorites (direktelink til utvalget), likte spesielt det skoparet med sølvdetalj på hælen og skinnjakken! Stikketgenseren så også kjempegod ut, spørs bare om det ikke må bli en sånn til vinteren. . . Kan jo aldri få for mange stikketgensere, hehe.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Genser HER, bukse HER, sko HER og armbånd HER.

Skjorte HER, skinntights HER, veske HER, lue HER

Selv om sommeren er over betyr det ikke nødvendigvis at kjolene må pakkes bort – tvert i mot! Bursdager og andre festligheter er jo året rundt, så hvorfor ikke unne seg en ny kjole? Kjole nr 2 er hvertfall snart i mitt klesskap, gleder meg såå til å se den i virkeligheten! Den første kjolen skal jeg også tenke på, for den var utrolig nydelig. Skoutvalget finner du HER. Også der er det syykt mye fint. . .

Favorittkjolene mine! 1. HER, 2. HER, 3. HER 4. HER. Alle nellyholic-festkjoler finner du HER.

Men – når vinteren kommer er det kanskje godt med en jakker over kjolen. . . Og der har nelly også veldig mange fine! Jakke nr 4 har jeg sett på veldig lenge og tror nok jeg blir å kjøpe den på lønningen som kommer nå. Jakken av typen 1 og 3 har jeg også tenkt på en stund, men har funnet en annen på nelly som er nesten helt lik dem som jeg kommer til å kjøpe. Synes det er såå fint med skinnermer! Noen du likte?

1. HER, 2. HER, 3. HER 4. HER

nært 20-års jubileum!

Med en gang jeg var ferdig på jobb i dag og gikk ut luktet jeg at det snart er vinter. . . Dere vet den følelsen i nesen når luften forandrer seg? Og jeg liker det overhodet ikke. . . I tillegg ligger ikke temperaturen på mer enn 3 grader om kveldene, så nå er det virkelig bare å forberede seg på at vinteren kommer. . . Uansett om jeg liker det eller ikke.

Kom nettopp hjem fra Ida Mari, dro til henne etter jobb og vi har bare snakket og snakket i flere timer. Så kom Carina også innom etter hun var ferdig på jobb. Kjempekoselig! Vi har kjent hverandre siden vi var bare 2-3 år, og vel. . . Det begynner å bli en stund siden, haha. Husker vi var på milano en gang for å feire “10-års jubileumet” vårt, nå er det snart nært 20 år. . . Hva skal vi gjøre da, dra på cruise kanskje? Hihi, det hadde ikke vært feil!

Ida Mari ♥

fra muskelmann til funksjonshemmet..

Hvis det er noe jeg aldri kommer til å skjønne meg på, så er det doping. Jeg er helt i mot bruk av dop, men likevel kjenner jeg til veldig mange som doper seg i form av hasj og anabole steroider. Det store spørsmålet mitt vil alltid være – er det verdt? Er det virkelig noe du kan være stolt over om 10-15 år, at du har dopet deg? Kommer du da til å tenke “åh, jeg er så sinnsykt glad jeg gjorde det!”? De som holder på med det ser dessverre ikke selv hva det gjør med dem og vil ikke innse at det mest sannsynlig vil ende dårlig om de holder på med det over lengre tid.

Doping gir bare en kortvarig god følelse, noe som fører til at du må gjenta det flere ganger for å få den følelsen. Du tar steroider men føler deg ikke stor nok – ergo, du tar mer og mer. Du havner i en ond sirkel som er vanskelig å komme seg ut av. Til slutt klarer du ikke å slutte, og i verste fall begynner du på noe sterkere fordi du ikke lenger føler stort av det du allerede bruker. Er det virkelig et liv folk vil leve? Og ikke minst – vil du risikere å dø i en alder av 50 år? Jeg vil aldri skjønne meg på dop. Jeg vil aldri skjønne hvorfor folk velger å gå på det. Jeg vil aldri prøve det selv, nettopp fordi jeg er smart nok til å se hvilke konsekvenser det bringer med seg!

Legger ved denne filmen som jeg anbefaler alle å se! Jeg har sett hvert et minutt og håper dere også gjør det. . . Jeg håper han har åpnet øynene til folk, omså bare noen få. . . Dette er historien til en som gikk på sterioder og ble delvis funksjonshemmet på grunn av det. Han har fått vite at han ikke kommer til å leve lengre enn til 50-55 år. Tenk å få en slik beskjed? Det må være det verste i verden å få vite nesten nøyaktig når man kommer til å dø. . .

to om dagen

Har kommet meg hjem fra jobb og skal snart få rumpen min bort til Martine for enda en gamekveld. . . Ja, vi er ekstremt barnlige. Men er man avhengig så er man det, haha. Også skal vi lage oss litt middag da! Gleder meg, jeg har bare to måltid om dagen, jeg. . . Dagen min er sånn: Frokost, tv, jobb, tv, blogge, middag, tv, sove. Nå er jeg nesten utsultet siden jeg spiste frokost klokken 1, men altså jeg kan ikke spise om jeg ikke er sulten.

Nei nå må jeg få litt fart her. . . I morgen har jeg jobb fra 4-8 før jeg skal dra på besøk til Ida Mari, de av dere som har lest bloggen min i 2-3 år husker nok henne? Er hvertfall utrolig lenge siden jeg har vært sammen med henne og gleder meg veldig til å tilbringe kvelden med henne ♥ Men nå drar jeg til Martine, så vi blogges nok ikke før i morgen! Hva gjør du i kveld? Suss og klem ♥