Jeg skal bli helt sunn

Tirsdagene er de skoledagene som går tregest av alle, helt sykt hvor sakte den går. Så i mattetimen i dag så sovnet jeg seriøst nesten, hadde det ikke vært for mattelæreren som alltid presterer å rope på meg, så hadde jeg kanskje vært litt mer utvilt nå.

Akkurat nå sitter jeg hos April og Bente, er waaay to long siden jeg sist var her.


Nå sitter vi og ser på dagens Hotel Cæsar episode, har nemlig klart å se ferdig de 20-30 episodene som jeg hadde gått glipp av, hurra for meg!

Og forresten har jeg begynt å bli supersunn. I dag på skolen kjøpte jeg meg salat, og når jeg var tørst i sted dro jeg på Esso og kjøpte….. Wait for it……

Bonaqua!! med sitronsmak også, hurra. Fra nå av skal jeg slutte med usunn mat, godteri og lignende. Godteri bytter jeg ut med frukt og nøtter, og usunn mat, ja jeg kan vell unne meg selv en burger i blandt? neida.. joda..

Can’t wait!

Av en eller annen grunn elsker jeg mandager. Vet ikke hvorfor, eller når jeg begynte med det akkurat, men det er bare noe som føles så, ja la oss si perfekt! Kødda. Hater mandager. Men overraskende nok så har denne mandagen vært ganske grei, har aldri, og da mener jeg aldri, likt mandager. De går alltid så syyykt sakte, og jeg sovner alltid av. Men i dag var jeg full av energi, så takk gud for volleyball i gymtimen!

Anywayz, gleder meg allerede til helga allerede, tror det har noe å gjøre med at jeg slipper skolen, er ikke helt sikker… Og en annen ting jeg gleder meg noe syyykt til, nemlig… Onsdag! dere vet vell alle hva det betyr? Hurra, da skal vi begynne med adventskalender! Jeg tar en helt enkel en, en sånn her.

Eneste grunnen til det er at jeg elsker penger, nesten mer enn jeg elsker Justin Bieber liksom……. ok, egentlig er det bare fordi mamma nekter å lage meg en gavekalender (fml), så jeg stikker ned til byen i morgen for å kjøpe inn selv! er alltid så koselig med en gave å våkne til. Eneste minuset er at jeg må bruke mine egne penger, buhu :'( lol..


Stjerneelev

Nå sitter jeg i en utrolig (u)interessant engelsktime (tror i hvertfall at det var engelsk). Før dette hadde jeg jusundervisning, noe som er utrolig moro siden vi alltid får diskutere, og jeg alltid har rett (hehe nt). Tror dette er første gangen jeg har vært så opplagt på en mandag, helt sykt med tanke på at jeg la meg halv 3 i natt.

Beste med hele jusundervisningen er jo såklart boka, noe så kult at vi har rosa bok liksom!!! wow.

Girlsnight

Noen bilder fra i går, hadde en kjempekoselig kveld med jentene! er så alt for lang tid mellom hver gang vi møtes, så dette var veldig hyggelig! 🙂

Kveldens antrekk
Blonde singlett // Zicco Skjorte // Cubus Shorts // Cubus
Øredobber
// H&M Hårbøyle // Cubus

Dagens investering

Da jeg var på Spar i sted, så kjøpte jeg meg et kryssordflax bare fordi jeg håpet at jeg hadde litt…… ja, flax.


Men som alltid var det bare bortkastet penger. fml.

Har du noen gang flax? hehehehe


Antrekk 271110

Har nettopp kommet hjem fra Leknes! Kjøpte bare en håndkrem, tynnstrømpebukser, en blondesinglett og 2 lys til mamma. Skal prøve å holde meg til romjulssalget, og ikke minst januarsalget! Kan bli vanskelig, men jeg har troen på meg selv.

ps. sykt dårlig kvalitet på bildene, åh, tror kameraet mitt er på tur å dø…


T-shirt // Cubus Skjorte // BikBok Highwaist bukse // BikBok
Skjerf //
Cubus Armbånd // Vero Moda Hårbøyle // H&M

Nå skal jeg se ferdig de 10 episodene jeg har igjen av Hotel Cæsar, så skal jeg se Frustrerte fruer! Senere kommer noen jenter som jeg gleder meg noe sykt til å møte igjen! Går alt for lang tid mellom hver gang jeg er i Lofoten, så dette ser jeg fram til 🙂

Who’s that chick?

Rihanna ft. David Guetta – Who’s that chick?

Skikkelig dårlig kvalitet synes nå jeg, så klikk HER for å høre på spotify!

Tacopizza og x-factor

Jeg har nettopp spist et bedre måltid med min mor, nemlig tacopizza! kan ikke huske sist jeg spiste hjemmelaget middag, så er utrolig godt å komme hjem til mamma og pizza.Nå skal jeg seriøst se 15 episoder av Hotel Cæsar, jeg henger sykt langt etter! Så forresten på x-factor i sted og det er første gangen jeg har sett på det siden det begynte, og med tanke på skuffelsen er det nok siste gang også… Eivind som var så flink og kjekk!!!!! la han nettopp til som venn på facebook, venter spent på svar…

Hva gjør du i kveld?
Følger du meg på x-factor, hvem heier du på?