BBQ with the girls

Nå skal jeg snart stikke ut døren for å grille med herlige jenter ♥ Håper på at været holder seg sånn som det er nå, sola skinner riktignok ikke, men det er i alle fall ikke regn! Kommer nok til å ha dårlig sannvittighet resten av kvelden siden jeg ikke har jobbet noe med rapporten som skal inn i morgen, men satser på å få gjort litt når jeg kommer hjem igjen :)

Lykkelig pike

Akkurat nå har jeg egentlig matte, men gjør såklart  alt annet enn akkurat det.. Eller, vi fikk vel egentlig friminutt nå så da kan jeg gjøre hva jeg vil! Etter å ha ventet en uke i spenning på å få mattetentamen tilbake, fikk vi den tilbake nå nettopp. Jeg er i lykkerus!! :) Gikk så utrolig mye bedre enn forventet, så jeg er langt i fra skuffet! Kanskje litt skuffet over innsatsen min da, men det kan vi ta en annen gang..Litt speilvendt bilde da.. Men uansett, tenk at jeg fikk 4/5 på mattetentamen! Er så sykt lykkelig nå, jeg som trodde jeg kom til å få 3 eller 4.. En liten nedgang, men forhåpentligvis klarer jeg å beholde 5eren og får det som standpunkt. Krysser fingrene! I kveld blir det i alle fall grilling sammen med noen venninner, blir koselig :) Også har vi bare morgendagen igjen på skolen, så er det endelig helg. Ikke lenge igjen før det er deilig å være norsk, i Danmark ;)

Lesehest #1

Siden jeg var så lite smart at jeg la meg klokken 6 og sov i tre timer, er jeg såklart ikke trøtt nå. Blir sikkert et par timer til jeg får sove, så i mellomtiden finner jeg frem en bok og leser til jeg blir trøtt! :) Dette er garantert den første og siste boken jeg noen gang kommer til å lese ut, det kan jeg vel nesten si helt sikkert. Anbefaler den også til alle som liker Justin Bieber (garantert veldig få av dere), dere kommer ikke til å angre om dere kjøper den :)

I min spilleliste – mai

Her er noen av de sangene som blir mest spilt på min spotify! Alle sangene er linket direkte til spotify :)

Jennifer Lopez – (What Is) LOVE?

Justin Bieber – OverboardSomebody To Love & Down To Earth

David Guetta feat. Nicki Minaj & Flo Rida – Where Them Girls At

Miley Cyrus – Bottom Of The Ocean

Rihanna – California King Bed

Don Omar – Danza Kuduro

Chipmunk Feat. Eric B – Follow My Lead

Swedish House Mafia – Save The World

Jason Derulo – Don’t Wanna Go Home

Alexis Jordan – Happiness

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat

The Cataracs – Top Of The World

Cascada – San Francisco & Because The Night

Selena Gomez & The Scene – Who Says

Chipmunk feat. Keri Hilson – In The Air

Nicki Minaj – Super Bass

Bruno Mars – The Lazy Song

Dine, mine & våre

Nå sitter jeg å ser på dine, mine & våre, en kjempekoselig familiefilm / komedie som tilfeldigvis går på TV3 akkurat nå. Dere burde virkelig se den, jeg kan nesten garantere deg en god latter minst en gang i løpet av filmen! :)

Litt research

Akkurat nå sitter jeg og utforsker shoppingmulighetene i København, e jo tross alt bare en uke til vi drar dit og da må jeg være forberedt! Har bestemt meg for at jeg har shoppingforbud denne uken, og kortet mitt skal jeg la ligge hjemme. Tenker jeg kan finne myye bedre utvalg i København, og om jeg ikke gjør det så kan jeg jo ta meg den gleden av å shoppe litt på nettet når jeg kommer hjem igjen! ;)

Resten av kvelden skal jeg tilbringe hjemme i sofaen, skal se et par filmer før jeg tar tidlig kveld. Er ikke så mye annet å finne på egentlig, kunne jo såklart tatt på meg onepiece og planket litt ute, men det gidder jeg virkelig ikke. Pappa nekter meg også å kjøpe cola, så jeg sitter her med 1,5 liter vann som jeg drikker med god sannvittighet!

Celebert selskap

Husk å stem på Henrik HER, sånn at han kan bli “The Human App” i sommer! Tar deg 2 sekunder! :-) <


Etter å ha spist alt for mye i byen i dag, merker jeg at kvalmen kommer snikende. Dro til byen i ett tiden sammen med Sophie hvor vi (hun) shoppet litt, før vi dro på Gründer og Metzo for å spise.


// Bildene har jeg stjelt fra Sophie 

Nå sitter vi å ser på det som vi trodde var Champions League, men som i ettertid viste seg å være noe helt annet… Ha en fin lørdagskveld alle sammen ♥ Og kos dere med fotballen!!

Kveld i stugo

Akkurat nå sitter jeg hos Ida, vi har hatt kosekveld og nå skal jeg overnatte her. Det vil si at det er kveld i stua, må legge meg sånn at jeg klarer å stå opp tidlig i morgen for å møte Sophie i byen! Har noen små gjøremål, også blir det vel kafèbesøk etterpå.


Nå roper senga! Eller, Ida roper i alle fall.. God natt alle søte blogglesere ♥

Cascada – San Francisco

En skikkelig sommersang, og det passer i grunn kjempebra til været vi har i Harstad i dag! Sol og ikke så aller værst temperatur ♥ Nå begynner det riktignok å bli ganske så overskyet, men har ikke tenkt å være ute i kveld uansett, så det gjør meg ingenting!