til under 200-lappen

Når julaften kan man alltid begynne å glede seg til salget, romjulssalget og nyttårssalget! Nelly har allerede startet, og du finner klær helt ned i 70%. Det er jo ikke verst! Mange har sikkert fått penger i julegave, så da kan dere jo unne dere noen nye klær på salg 😀 Jeg skal i alle fall unne meg litt nytt over nyttår, når jeg har fått penger! Ble ikke store summen jeg fikk i julegave, så da må jeg vente på lønning. Jeg har i alle fall orientert meg om hva som finnes på salget, og har funnet en del til under 200kr! Så her er det mange kupp å gjøre.

____________________________________________________________________________

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Disse skoene som har tykk hæl er så sinnsykt gode å gå i! Nå har jo ikke jeg akkurat “hæleben”, jeg som er så plaget med leddene og føttene – men disse klarer jeg i alle fall å gå litt i! Så de kan jeg anbefale. Selv har jeg par nr 3, og de var i alle fall supergode på foten. De jeg hadde på meg i går!

HER // HER // HER


HER // HER // HER

HER // HER // HER


ett år til neste gang

Da har julefreden senket seg, julestasen er byttet ut med julestas #2 (kosebukse og hettegenser) og jeg skal snart lure til meg kveldsmat. Som sagt – jeg spiser meg gjennom julen og jeg er sikker på at jeg har lagt på meg 3kg bare i dag. Jeg har fått pakket opp alle gavene og er sikker på at om jeg flytter hjemmefra i morgen, så har jeg allerede alt jeg trenger for å overleve! I fjor startet jeg å samle på Green Gate servise og fat, kopper, servietter og eggeglass fikk jeg i år. Med det jeg fikk i fjor er jeg veeeldig godt i gang!

Jeg fikk bare ting jeg trenger i julegave (heldigvis) og har hatt en super julefeiring ♥ Tante og onkel feiret også julen med oss og bestemor i år, så for første gang er hele gjengen samlet i julen! Men når jeg kommer hjem har jeg også noen julegaver som venter, så da har jeg også noe å glede meg til.

Jeg har jo ikke poengtert det tidligere denne uken – men jeg har altså farget håret mitt brunt igjen, for dere som kanskje ikke har fått det med dere. Det var overraskende mange (som jeg omgås med så å si daglig) som ikke la merke til det engang, haha. Det synes jeg er litt merkelig når jeg har hatt nesten helt blondt hår i det siste. . . Likte spesielt godt en kommentar jeg fikk, “æ skjønne jo at du har farga håret. . . men kordan så du egentlig ut før du gjor det?” Her legger man merke til ting! Haha.

Og hvis dere bare aaner hvor mye jeg retusjerer bort den urene huden min for tiden. . . For den har virkelig blitt fæl i det siste. Så, hudlegen neste! Der skulle jeg vel egentlig vært for 2 måneder siden, men når jeg er treg kan jeg ikke skylde på noen andre enn meg selv for at jeg ikke har blitt bedre.

Kjole fra ONENESS og sko HER. (supergode å gå i!)

Haha jeg så dette bildet og bare WOOW så lange ben jeg har! Det er jo selvfølgelig ikke tilfellet i virkeligheten. . . Og man må jo selvfølgelig ha to juleantrekk – ett til maten og ett til gaveåpningen! Kan ikke sitte på gulvet i en ukomfortabel kjole, hehe.

jeg blir målløs

Uansett hvor mange år jeg har tilbrakt i Lofoten, blir jeg like forelsket i naturen hver gang jeg kommer over nydelig himmel og utsikt. . .Lofoten ER så vakkert! Og jeg er glad jeg ikke er av de som bare tar det for gitt – for jeg blir virkelig målløs hver gang himmelen brenner eller tåken kommer sigende ned over fjellene. Mange er sikkert bare “vandt med” at vi har nydelig natur, men jeg synes det er fint å sette pris på det når vi først er så heldige.

Disse bildene er tatt på tur ut mot Unstad, som er en plass de fleste av dere sikkert assosierer med surfing. Det er jo sinnsyke bølger der til enhver tid og det hadde visstnok vært noen der å surfet i dag også – haha tenk! Tror jeg måtte fått store summer med penger for å ligge å duppe i vannet midt på vinteren. . .

Etter å ha vært på kaffe på Unstad dro jeg på julebesøk til Borgfjorden. Hver gang jeg er i Lofoten må jeg stoppe innom mine “besteforeldre” her, og julen er jo i alle fall ingen unntak. Jeg fikk vært der med julegave til dem og fikk servert både kake og brus, det skal ikke stå på at jeg ikke spiser nok i julen! Hver eneste jul er jeg sikker på at jeg går opp i alle fall 2kg ettersom jeg faktisk talt spiser meg gjennom den. . . Men i fjor gikk jeg faktisk ned ett kilo, haha! Så jeg er spent på hva denne julen gjør med meg.

Nå venter jeg på at middagen skal komme på bordet. Uansett om jeg nettopp spiste ett rundstykke begynner jeg allerede å bli sulten – så pinnekjøttet blir å gå ned på høykant når det først blir servert! Også må jeg kanskje komme meg ut av fleecen snart, og få håret under kontroll. . . Fleece og håret i dott på julaften, er det akseptabelt? Tenker jeg bytter det ut for kjole og krøller! Jeg må bare mote meg litt opp før jeg går på badet. . . 

kvelden før kvelden

Jeg hadde kanskje feilberegnet litt når det kom til hvilken tid på døgnet jeg begynte å kjøre hit. . . Jeg har aldri lagt merke til at det blir mørkt allerede klokken 2, så etter bare en time på veien var det allerede begynt å bli ganske mørkt. Jeg er jo ikke så glad i å kjøre i mørket, (i alle fall ikke når jeg mangler ett lys) så neste gang blir det litt bedre planlegging.

Jeg kom hjem for ikke så lenge tiden etter å ha vært sammen med jentene i noen timer! Som de gode vennene de er stilte de såklart opp til bilder ♥ Jeg måtte bare true med at vi ikke var venner lengre om de ikke ble med, haha. . . Det var i alle fall utrolig koselig å møte dem igjen og catche litt up. De har selv flyttet fra Lofoten og er ikke så veldig ofte hjemme, så jeg har ikke sett dem på veeeldig lenge! Det er så koselig å tenke på at jeg flyttet fra Lofoten da jeg var 12 år og vi har enda god kontakt og møtes hver gang jeg er her. Akkurat slik jeg husker at jeg håpet det kom til å bli når jeg flyttet!

Haha note to self – å ta bilder i snøkov resulterer ikke i perfekte bilder

Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffe og baileys og vente på at gamlingene skal legge seg sånn at jeg får tven for meg selv, haha. Ellers må jeg jo også holde tradisjonen min med å se hele Jul i Blåfjell når jeg legger meg – blir ikke en lillejulaften uten! I år har jeg riktignok tjyvstartet litt tidligere i desember, og må bare se videre fra episode 11. Gooood jul alle søte ♥

typisk meg

Endelig fikk jeg pcen opp og tid til å slå litt på tastene! Jeg er snart på tur ut døra og på vei til Lofoten, men tenkte det var greit å oppdatere bloggen når jeg først hadde tid. Blir en laaang kjøretur til Lofoten, i tillegg til at jeg har noen julegaver som må leveres før jeg drar. Jeg er altså så fæl med å utsette alt. . . Så nå sitter jeg altså her, har 1 time på meg før jeg må kjøre og har bøttevis med ting jeg må gjøre før jeg drar. Det er bare typisk meg. . . Når kommer det året jeg har ventet på, året hvor jeg er ferdig med alle julegavene den 1.desember og slipper å stresse 24 timer før julaften?

Hihi, Carina til venstre med tjukkemagen ♥ Hun er èn av mine to venninner som skal ha baby over nyttår! Det blir så gøy ♥

I går var jeg hos Sophie sammen med noen av de andre jentene og hadde en liten jentekveld. Det er så morsomt at uansett hvor lang tid det går mellom hver gang enkelte av oss møtes – så klikker vi bare med en gang vi møtes igjen. Så det var mildt sagt ikke ett eneste stille sekund og på ett punkt suste det så mye i ørene mine at jeg trodde jeg satt inni en av propellene på flyet, haha. Men det var såå koselig og ikke minst koselig å se de “fraflyttede” jentene igjen ♥

 

Vi fikk snakket litt om julen og kom frem til at det blir ut både torsdag, fredag og lørdag – selv om jeg for min del kanskje sparer meg til lørdag, haha. . . Jeg er liksom ikke den største alkisen (selv om jeg tar meg selv i å kunne drikke vin på en onsdagskveld) så èn dag ut i julen tror jeg kommer til å være nok. Selv om jeg frykter at jeg blir dratt med på fredag også. . . Torsdagen er jeg enda hos mamma i Lofoten, så det blir en rolig kveld.

Som vanlig disket mammaen til Sophie opp med verdens beste vegetarpizza! Vegetarkjøttdeig er sinnsykt godt, så hvorfor jeg ikke bare er vegetarianer aner jeg ikke. . . Har vel noe med viljestyrken min å gjøre tenker jeg.

Fikk dere forresten med dere bloggerne på søndag? Jeg må si jeg ble smigret over det fine skjermbildet de la ut av meg ♥ Haha, glad jeg har i alle fall litt selvironi! Så at de tok bilde i fart mens jeg tuter etter militærgutter (haha hva er greia med det liksom) tar jeg ikke så tungt på.

I’m back

Siden det snart er en måned siden sist jeg blogget, så tenkte jeg det kanskje var på tide. Jeg har jo tenkt på bloggen, logget inn på blogsoft hver dag, (utrolig koselig å se at dere er inne å ser uansett om jeg ikke blogger!) og hatt med meg kameraet selv om det ikke har blitt brukt. Men så har klokken alltid bikket 12 før jeg har fått åpnet “post innlegg” og da har jeg mistet motet, haha. 

I går så jeg meg selv på tv og hadde en åpenbaring om at. . . Mye av det jeg og Sophie diskuterer gir faktisk ikke mening, og jeg sier gjerne ting uten å tenke over at hei dette kommer faktisk på tv. Jeg mener, hvor mange snakker om mensen og fjerting på tv? Men til nå synes jeg jo selv at jeg ikke har sagt noe ille, selv om det sikkert er enda verre ting de bare har klipt bort, haha! Men vi er jo bare oss selv, som til tider kanskje kan være litt mye. 

Så ja, nå skal jeg prøve å bli flinkere. Selv om timeplanen min som oftest tilsier at det ikke blir tid til pc før 11-12 om kvelden. Men jeg har savnet bloggen, så mer enn bare ètt innlegg per måned skal jeg klare ♥ Og dere må gjerne komme med tips til hva dere vil jeg skal blogge om, blir fort kjedelig med “hverdagsblogging”. . .