raise your glass

Fikk for første gang på lenge tatt bilder på vorsjet på lørdag! Kan ikke huske sist det skjedde. . . Men som sagt skal jeg bli flinkere til å ha med meg kamera, så da blir det vel mer bilder også. Vi var alle jentene på vorsj og noen gutter. Veldig morsomt, men skal jeg være ærlig kunne jeg droppet alkoholen på lørdagen. . . Jeg var ikke dårlig i går, men ja, jeg hadde ikke trengt å dra ut. Så neste helg orker jeg faktisk ikke nærme meg polet, neste helg blir kosehelg! Så får jeg heller nøye meg med å frakte fulle venner til og fra byen, haha. Ikke fare for at denne jenta skal bli alkoholiker i alle fall!

reklamelinker

Jakke HER og bukse HER.

Haha jeg skjønner overhodet ikke hva som skjer på dette bildet, men det var litt komisk da.

 

 

Happiness ♥

goodbye weekend

Når jeg først har masse bilder og ting å blogge om – så er det jo typisk at jeg ikke får tiden til å blogge. . . Har nettopp kommet hjem fra jobb og har hentet en pakke på posten, så nå har jeg enda mer å blogge om! Haha.

Men lørdagen dro jeg i alle fall hjem, og til knallvær her også! Jeg fryktet jo at jeg kom til å dra fra finværet og komme hjem til regn og kanskje snø, men heldigvis har vi kun hatt sol! Jeg dro rett opp til noen kompiser for å hjelpe å rydde, før jeg begynte å drikke med dem og ble der helt til klokken 11 når jeg dro på vorsj hos Isabelle. Jeg har altså en fantastisk evne til å utsette ting – jeg skulle egentlig vært hos henne halv 10 liksom, haha. . . Bildene fra vorsjet poster jeg senere, sånn at dette ikke blir et veldig langt innlegg! Også har jeg jo en unnskyldning for å blogge senere også ♥

reklamelinker

Genser fra carlings, solbriller HER og bukse fra sisters point på nelly

Fine mamsen min ♥

Haha tror dere ikke hun har fått med seg hvordan man poserer på bloggbilder? Joda!

Lillebror Nikolai fremme, stebror Nicolay bake! Tror dere jeg blir forvirret. . .? Heldigvis har begge mellomnavn, haha!

Klarte enda ikke få et ordentlig bilde med Nikolai. . .

I går hadde vi søndagsrutinen. Var på mix med Charlotte og Carina rett etter jeg sto opp, før vi dro en tur på bilcross. Jeg har jo vokst opp med det og synes det er kjempemorsomt, men ingen av venninnene mine har noen gang syntes det har vært noe – enda de aldri har sett på. . . Men nå fikk jeg faktisk Charlotte til å like det! En god gjerning for dagen. Så var vi litt sammen med Linn Ida og Martine B, før jeg ble lei av alt og alle og dro hjem. Sovnet selvfølgelig av i sengen rundt klokken 9 og våknet halv 12, så her i gården var vi ikke trøtt for alt for sent. . . Men jeg har uansett vært overraskende kvikk i hele dag! Med unntak av rett etter lunsjen, bare jeg som blir usaklig trøtt etter jeg har spist?? 

throwback – juni 2013

Etter å ha sett gjennom juni 2013 skjønner jeg at jeg tok ganske så lite bilder i fjor, kanskje like lite som jeg har tatt i år. . . Så det fikk meg til å innse at jeg må bli flinkere! Det er ikke så morsomt å se tilbake på bloggen og ikke finne masse bilder, for det er jo det jeg vil – kunne se tilbake på masse gamle bilder og minner! Så fra nå av skal jeg bli flinkere til å ta med meg kameraet og dokumentere alt.

meg og meg

Meg og lillesøster en dag det var fint vær!

Var litt sosial til tider

Filmet med Truls til “Truls – oppdrag hurtigruten”

Mathea sin 19-årsdag!

Filmet med Sophie og jentene til “bloggerne”

Filmet enda litt mer til “bloggerne” med Sophie

Tante var på besøk i nord ♥

Tante og onkel giftet seg og jeg tok maasse bilder! De kan dere se HER og HER ♥

Ble ferdig med 13 års skolegang. . . Vemodig dag!

Var flink til å spise sunt og trene! Skulle ønske jeg var like flink nå. . .

klager ikke

Været har faktisk holdt seg i hele dag, og det er enda litt temperatur ute. Kanskje jeg får knallvær i morgen også når jeg skal kjøre hjem? Det hadde ikke vært helt feil! Men jeg liker jo å kjøre når det er dårlig vær også, så for min del er det vel egentlig det samme hvordan vær det blir, haha. Grunnen til at jeg skal hjem allerede i morgen er siden Charlotte ble 20 på onsdag, og det skal vi altså feire i helgen. Gleder meg til å ha (nesten) alle jentene samlet!

Nå skal vi ha en liten filmkveld her hjemme, kjøpte inn potetgull og dip tidligere og fast and the furious begynner på tven nå. Perfekt fredagskveld! Hvordan tilbringer du kvelden? På en fredag er det ingenting som er bedre enn en rolig kveld, mens lørdagene tilbringer jeg helst med venner og alkohol, hehe.

Noen bilder fra dagen!

Bukse fra sisters point på nelly, genser fra bikbok

sommer i Lofoten

I går tok jeg turen til Lofoten til mamma, første lange turen med bilen min havnet altså på samme dag som jeg kjøpte den! Det var utrolig deilig å kjøre så langt i en god bil, og jeg merket definitivt forskjellen fra min forrige bil. Jeg blir bare til i morgen, så lange besøket blir det ikke. Men jeg har store planer om å ta meg en langhelg i løpet av sommeren, jeg har jo tross alt fri annenhver fredag – så da kan jeg jo dra! Om jeg ikke prioriterer en tur til hovedstaden i stedet for. . .

Siden sist jeg var her har mamma flyttet med kjæresten til et nytt hus, på Leknes. Det er ca 15 minutter fra Bøstad der vi bodde før, og i “byen”. Men det er veldig koselig her da, til tross for at jeg var helt i mot at hun skulle flytte. Og at solen skinner og det er fint vær skal jeg heller ikke klage på! Har vært å hentet småsøskene mine nå hos besteforeldrene deres, så nå får jeg vært litt sammen med dem til jeg drar i morgen. 

Haha det går altså ikke å få et bilde av Nikolai hvor han smiler. . . Kanskje jeg får lurt han til å smile i kveld.

Reklamelink

Genser fra gina tricot og bukse HER

min nye baby!

Som jeg skrev på bloggen på onsdag var det en stor dag i går – jeg kjøpte meg nemlig ny bil! Jeg har sett på denne bilen i noen uker, og ikke minst tenkt på det i noen uker. For når man bestemmer seg for å kjøpe en bil til over 100.000 er det jo litt greit å tenke seg om ikke bare en, men helst to-tre ganger. Jeg vet at jeg enda bare er 19 og at å kjøpe en så dyr bil ikke er det aller smarteste man kan gjøre. Men jeg tar meg råd til det og ser på det som en investering! Selv om biler generelt er en veldig dårlig investering. . . Men nå har jeg i alle fall en bil jeg kan ha i mange, mange år! Den jeg hadde var nemlig 10 år i år, så jeg følte det var på tide med noe litt nyere. Dette er en Ford Fiesta 2011 modell, og jeg er helt forelsket ♥ Skal få tatt noen bilder med speilrefleksen senere og vise dere – inntil da får dere bildet jeg postet på instagram! Fine babyen min ♥

Reklamelinker!

Så over til noe helt motsatt av bilsnakk, haha! Har dere fått med dere at nelly har satt ned prisene enda mer på salget nå? Og det er SÅ mye fine sommerklær! Holder meg godt i skinnet når jeg går gjennom salget og legger i handlekurven nå, kan ikke ta for mye unødvendig, hehe. . . Men litt blir det! De orange og grå jakkene er mine desidert største favoritter av alle – jeg har den i blå og bestiller den nå i grå! Den er supergod på og ikke minst nydelig. Noen som unner seg litt nytt idag?

Jakke HER // Kjole HER // Kjole HER

Kjole HER // Kjole HER // Jakke HER

Genser HER // Skjørt HER // Topp HER

 

Også må jeg bare vise dere disse nydelige kjolene nelly har fått inn – men som ikke er på salg. Se så nydelige! Jeg får nesten lyst til å bestille alle, haha. . . Men det er jo nesten bare en kjole som kan brukes i finere anledninger som bursdag, dåp og bryllup, og siden jeg ikke har noen av delene på kalenderen fremover må jeg nok stå over. . . Enda jeg har veldig lyst til å bare ha en hengende – sånn i tilfelle!

HER og HER

HER og HER

Men denne fargen derimot – den er på hele 70%! Kanskje jeg må slå til likevel. . .? Hehe, spørs bare! Kan kjøpes HER til kun 239kr nå.

fyll og kultur

Denne uken har vi festspillene i Harstad, noe som betyr fest, fyll og kultur! I alle fall i mitt hode, haha. Jeg er jo ikke av typen som drar på kulturhuset og ser på forestillinger, men for de som er interesserte i den slags er det nok å velge i denne uken. Og når vi snakker fyll og fest – akkurat nå sitter jeg faktisk på vorsj med noen kompiser og venninner. Jeg hadde egentlig litt lyst til å drikke selv i dag, men fant ut at jeg skal være fornuftig og være edru! Egentlig er det kun fordi alle andre er 20 og jeg enda bare er 19. . . Men jeg skal uansett være sammen med dem og kjøre dem på byen senere! Også skal jeg ut på lørdag, så da gjør det plutselig ingenting å være edru akkurat i dag. Og i morgen er en stooor dag for meg – gleder meg til å fortelle dere! Jeg er helt i hundre 😀

Og gratulere med 20-årsdagen, beste Char ♥ Heldigvis under en måned til det er min tur – SÅ glad for at jeg ikke er av de siste i rekken til å ha bursdag.

____________________________________________________________________________

Reklame

I dag får man valget mellom veldig mange forskjellige mobiloperatører. Telenor, Netcom og Talkmore, for å nevne noen. Selv har jeg alltid hatt, og kommer nok alltid til å ha Telenor. Grunnen til det er at jeg alltid har fått god kundeservice når jeg har ringt dem og har alltid blitt hjulpet uansett hva det måtte være! Alle jeg har møtt på da jeg har ringt har vært blide og hjelpsomme, og sånne opplevelser glemmer man jo ikke. Nesten så jeg får lyst til å ringe dem hver dag, haha!

Grunnen til at jeg blogger om dette er for å tipse dere om et nytt abonnement Telenor nå har kommet med, nemlig U21 som er for personer under 21 år. For å få dette abonnementet er det en forutsetning at man er under 21 år når man bestiller abonnementet, og er eller blir medlem av FriFamilie, som er helt gratis. Med det abonnementet får du som betaler regningen en fast månedspris å forholde deg til, mens brukeren av abonnementet får fri bruk av ringeminutter og sms (fri bruk gjelder ikke U21 S) – og mer enn nok data inkludert! Du kan selvfølgelig beholde abonnementet selv etter at du har fylt 21 – men på et eller annet tidspunkt må man vel selv begynne å ta ansvar.

Som de fleste andre abonnementer Telenor har er U21 delt opp i tre forskjellige typer, S – M – L, der du velger alt etter ditt behov. Ringer og tekster du lite har du kanskje bare bruk for S, mens de som er ivrige trenger kanskje L. Og det beste med abonnementet er at du aldri vil ende opp med høyere regninger enn den faste månedsprisen! Utrolig kjekt og smart.

Om du vil ha mer informasjon om abonnementet kan du lese HER på telenor sine sider! Der kan du også lese om de forskjellige pakkene, og kanskje til og med bytte abonnement? Eller så kan du se reklamevideoen under hvor de også forteller litt om abonnementet!

 

//

down memory lane

Er det noe jeg unner – og misunner – barn, så er det stabilitet i livet. Jeg har ikke hatt en vond oppvekst eller hatt det særlig turbulent, så jeg mener det ikke på den måten. Det finnes barn som har det så mye mer ille, med alkoholiserte foreldre og dårlige leveforhold, så jeg skal vel egentlig ikke komme å si at jeg ikke har hatt stabilitet da jeg var mindre. Men akkurat det å kunne ha foreldre som holder sammen eller slippe å flytte så mye, det er noe jeg har savnet. Det er noe jeg skulle ønske for alt i verden at jeg hadde hatt, så lenge jeg har kunnet huske. Men samtidig, hadde mine foreldre vært sammen hadde jeg jo ikke hatt alle mine fire småsøsken den dag i dag. . .

Men jeg kan huske hvor kjipt det var å flytte langt fra pappa. Flytte langt fra venner. Flytte til en ny plass. Samtidig som jeg kan huske hvordan det var da jeg flyttet fra mamma. Flyttet fra vennene mine der. Til en helt ny, skummel plass med mange nye og skumle jenter. Jeg kan huske episoder jeg skulle ønske jeg kunne glemme. Jeg kan huske hvor redd jeg til tider har vært. Hvor mye jeg har grått. Det var ikke enkelt å være liten, og heller ikke enkelt å bli stor. Mange spørsmål har jeg hatt og store avgjørelser som hvor jeg skulle bo måtte jeg ta. Det har egentlig vært det aller verste, å måtte velge mellom mamma og pappa. . . For hvem vil vel det? Om de begge hadde bodd i samme by hadde det ikke vært like tungt, for da kan man jo bare dra på besøk etter skolen. Men når det så lenge jeg kan huske har vært minimum 4 timer mellom dem, så blir det fort litt vanskeligere.

__________________________________________________________

down memory lane. . .
snø. . . i juni

Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra byen, har vært en tur på polet (shame. . .) og kjøpt meg litt småting til i kveld. Avsluttet med frokost på gründer som Tina spanderte, heldige meg! I kveld tenker jeg å ta det rolig, etter den harde helgen jeg hadde sist helg tror jeg det er til det beste! Og dessuten er det så kjipt å dra ut nå som nesten alle vennene mine er 20. . . Heldigvis under en måned til det er min tur! Men som dere kanskje skjønner, med tanke på at jeg har vært på polet, har jeg liten tro for at jeg skal få lov å ta det rolig. . .Men det går bra, jeg og Tina har bestemt oss for å passe på hverandre sånn at det går bedre enn forrige helg, haha!

_________________________________________________________________________________

I går var jeg så heldig å få servert middag, og ikke bare sånn middag man kjøper i ferdigposer og varmer opp – men faktisk hjemmelaget laksepasta! Hvis ikke jeg er heldig så vet ikke jeg. Martine sto for matlagingen, noe jeg tenker er like greit siden jeg er så å si ubrukelig på kjøkkenet haha. 

Jeg har ikke glemt helt hvordan dette med bloggbilder fungerer, selv om man skulle tro det. Jeg vrengte av meg klærne jeg egentlig skulle ha på meg da jeg tok bilder, til fordel for hettegenser. . . Så ja, kanskje jeg er litt ute av gamet, haha! Men får se om jeg ikke får tatt noen bilder i kveld ute, siden disse er fra i går. Vi har hatt helt latterlig dårlig vær den siste tiden, så om det er like mye regn i morgen må det nok utgå. Vi hadde faktisk snø i forrige uke. . . SNØ! I juni?! Velkommen til nord liksom. . . Men ja, skal ta med meg kameraet i kveld og se om ikke noen av vennene mine vil stille opp på bilder ♥

aldri mer?

Snart helg og snart ferie! Jeg har tatt meg fri hele neste uke for å ha en aldri så liten sommerferie før jeg skal jobbe resten av sommeren. Det skal bli godt! Jeg har planlagt å ta meg en tur til Lofoten til mamma, men jeg får se hvordan været blir først. Ellers sliter jeg litt med dette å komme meg inn i blogging igjen. . . Jeg vil jo legge ut bilder av meg selv, men etter 8 timer på jobb er jeg ikke akkurat fotogen, og må helst ha vært i dusjen før jeg orker å rette et kamera mot meg. Men jeg skal prøve å bli flink igjen! Inntil da må dere nøye dere med bilder fra instagram (sstinemari heter jeg der) og for eksempel duftelysene mine, haha. . . ♥

Føler meg gal som tenner lys midt på lyseste dagen, men jeg tar bare rullegardinen ned så er det mørkt! Haha. . . Lys kan kjøpes her. Det lukter NYDELIG! Voluspa kan visst ikke skuffe uansett hvilken duft det er. Og boken dere ser er dagboken jeg snakket om! Jeg skriver nesten hver kveld, utrolig godt å få ting ned på ark. Føler enda at dagbok er “6.klasse”, men bryr meg egentlig fint lite om det.

Ellers har jeg sett ferdig alt av gossip girl nå. . . Så hva skal jeg da ta meg til? Så inntil videre har jeg begynt å se på filmene jeg har, nå står The Blind Side på her i bakgrunnen, det er virkelig en nydelig film! Alle sesonger av gossip girl kan kjøpes HER til kun 499kr og alle sesongene av one tree hill kan kjøpes HER til kun 549kr! Begge seriene er satt veldig ned i pris, spesielt oth. Det er så sinnsykt billig for dvder og tvserier nå hos cdon, noe som jeg selvfølgelig er veldig glad for hehe. . . Må jo bestille meg nytt nå som jeg er ferdig, så da hjelper det på at det er billig!

Og siden det er en stund siden siste oppdatering kan jeg jo hente noen bilder fra instagram! På fredag sov jeg hos Tina siden hun var alene hjemme, kjæresten var med en kompis for å hente en bil, så da måtte jeg trå til. Gikk fin kveldstur med Brutus før jeg måtte dusje han, haha den hunden røyter virkelig mye! Da jeg var ferdig var jeg minst like hårete som han. . . Men han er så søt og fin at det gjør ingenting ♥

Her er en video av meg og Brutus for rundt en måned siden, har glemt å vise dere! Haha store bjørnen ♥

Lørdagen var jeg ute med noen venninner og kompiser, og om jeg ikke har sagt det tidligere så sier jeg det nå – aldri mer. Jeg har aldri gått på en større smell enn jeg gjorde på lørdag. Da klokken var halv 11 var jeg long gone og jeg kan ikke annet enn å skjemmes over meg selv. Utrolig hva man får til uten å huske at man har gjort det. . . Det blir nok lenge til neste gang jeg skal ut, og det går nok enda lengre tid før jeg glemmer å spise igjen! Å drikke på tom mage resulterer nemlig i slike episoder. . . Men det var en veldig morsom kveld helt til jeg ble litt for ivrig, haha. Kom meg forøvrig aldri på byen heller, jeg og Tina levde vårt eget liv etter alle var dratt og ble alene igjen der vorsjet hadde vært. . . Hva vi har gjort i nesten 3 timer alene skulle vi begge gjerne likt å visst.

Martine B og meg