fyll og kultur

Denne uken har vi festspillene i Harstad, noe som betyr fest, fyll og kultur! I alle fall i mitt hode, haha. Jeg er jo ikke av typen som drar på kulturhuset og ser på forestillinger, men for de som er interesserte i den slags er det nok å velge i denne uken. Og når vi snakker fyll og fest – akkurat nå sitter jeg faktisk på vorsj med noen kompiser og venninner. Jeg hadde egentlig litt lyst til å drikke selv i dag, men fant ut at jeg skal være fornuftig og være edru! Egentlig er det kun fordi alle andre er 20 og jeg enda bare er 19. . . Men jeg skal uansett være sammen med dem og kjøre dem på byen senere! Også skal jeg ut på lørdag, så da gjør det plutselig ingenting å være edru akkurat i dag. Og i morgen er en stooor dag for meg – gleder meg til å fortelle dere! Jeg er helt i hundre 😀

Og gratulere med 20-årsdagen, beste Char ♥ Heldigvis under en måned til det er min tur – SÅ glad for at jeg ikke er av de siste i rekken til å ha bursdag.

____________________________________________________________________________

Reklame

I dag får man valget mellom veldig mange forskjellige mobiloperatører. Telenor, Netcom og Talkmore, for å nevne noen. Selv har jeg alltid hatt, og kommer nok alltid til å ha Telenor. Grunnen til det er at jeg alltid har fått god kundeservice når jeg har ringt dem og har alltid blitt hjulpet uansett hva det måtte være! Alle jeg har møtt på da jeg har ringt har vært blide og hjelpsomme, og sånne opplevelser glemmer man jo ikke. Nesten så jeg får lyst til å ringe dem hver dag, haha!

Grunnen til at jeg blogger om dette er for å tipse dere om et nytt abonnement Telenor nå har kommet med, nemlig U21 som er for personer under 21 år. For å få dette abonnementet er det en forutsetning at man er under 21 år når man bestiller abonnementet, og er eller blir medlem av FriFamilie, som er helt gratis. Med det abonnementet får du som betaler regningen en fast månedspris å forholde deg til, mens brukeren av abonnementet får fri bruk av ringeminutter og sms (fri bruk gjelder ikke U21 S) – og mer enn nok data inkludert! Du kan selvfølgelig beholde abonnementet selv etter at du har fylt 21 – men på et eller annet tidspunkt må man vel selv begynne å ta ansvar.

Som de fleste andre abonnementer Telenor har er U21 delt opp i tre forskjellige typer, S – M – L, der du velger alt etter ditt behov. Ringer og tekster du lite har du kanskje bare bruk for S, mens de som er ivrige trenger kanskje L. Og det beste med abonnementet er at du aldri vil ende opp med høyere regninger enn den faste månedsprisen! Utrolig kjekt og smart.

Om du vil ha mer informasjon om abonnementet kan du lese HER på telenor sine sider! Der kan du også lese om de forskjellige pakkene, og kanskje til og med bytte abonnement? Eller så kan du se reklamevideoen under hvor de også forteller litt om abonnementet!

 

//

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg