too much clothes

Det er virkelig deilig å stå opp “tidlig” (kl 12) og faktisk ha noe å gjøre. Nå skal jeg dra til byen med Martine for å bytte noen klær og muligens kjøpe noe nytt. I går ble det en sen treningsøkt på meg, men ikke 1 mil som jeg hadde planer om. 3km og litt styrke! Får se om det blir en økt i kveld også, mulig det må utgå for rydding, haha. . . Too much clothes in here, har ikke en eneste cm med plass igjen i skap og skuffer – det må endres på.

Etter å ha brukt morningen på å romstere litt på nelly klarte jeg å plukke ut litt nye favoritter å vise dere! Den grå/hvite genseren øverst her tror jeg snart kommer hjem til meg, hihi. Skal ha opprydding i klesskapet snart og kvitte meg med klær jeg ikke bruker, tante har allerede gjort krav på det jeg ikke trenger! Så da vet jeg hvor det meste kommer til å havne, haha.

Genser HER // T-skjorte HER // Genser HER

T-skjorte HER // Topp HER // Kjole HER

Nelly har startet å selge 2XU! Disse klærne skal visst være utrolig bra for treningen, har ikke prøvd tightsen selv men har lenge tenkt på å kanskje bestille meg en. Noen som har og kan anbefale den? Jeg er jo såå frelst av röhnisch haha, blir vanskelig å skulle trene i noe annet!

Tights HER // Genser HER // Tights HER // Genser HER

3 kommentarer
    1. Anbefaler 2xu tightsene, du kommer aldri til å bruke noe andre igjen etter du har brukt den litt 🙂 lover! Men de er mye billigere på andre nettsider, på nelly er de kjempedyr 🙂 Kjøp heller på xlife.no!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg