en første gang

Jeg tenkte på å blogge i går, jeg startet på å blogge i går. . . Jeg bare hadde ikke ork til å poste, haha! Her snakker vi latskap. Og i helgen har jeg bare ikke orket å blogge, noe jeg angrer litt på for da hoper bildene seg opp. Men jeg har hatt det superkoselig i Lofoten – som alltid!

Rett etter jeg hadde kjørt på fredagen ringte Emilie, en venninne i Lofoten, og inviterte meg med ut. Jeg hadde jo egentlig planer om å holde det relativt rolig, men det fristet siden jeg aldri har vært ute i Lofoten. Panikken kom vel egentlig da jeg innså at jeg ikke hadde noen finklær med, men heldigvis fant jeg en kjole jeg nettopp hadde kjøpt på bikbok – i bagasjerommet! Haha godt man er rustet. . . Så da dro vi til en kompis av henne med flere av hennes venninner på kvelden, som var utrolig koselig! Fredager er vel i grunnen ikke noe å skryte av i noen byer tror jeg, så det var ganske lite folk ute. Men vorsjet var i alle fall bra, da! 


Lørdagen dro jeg med Emilie på peppes for å catche up litt. Jeg bestilte en overpriset brownie til 114kr. Isen, peanøttene og karamellsausen var god – brownien er det den verste jeg har smakt. Bare tørr – noe en brownie ikke skal være. . .

Så var det kos på kvelden med mamma, kjæresten, “tante og onkel”. Tanten og onkelen til søskene mine var på besøk i Lofoten, og jeg tror det er flere år siden sist jeg så dem. Superkoselig! Så vi spiste ost og kjekt og drakk vin. Jeg turte endelig å smake på ordentlig “kjeksost”, som jeg kaller det. Dere skjønner, sånn spesiell ost. . . Det var, ja, spesielt – men ikke stygt!

I dag og i går var det tilbake på jobb. I morgen og torsdag har jeg fri – og jobb i helgen! Nå har jeg stasjonert meg i Kongsvika hos Tina og Thomas med to kompiser, hvor jeg skal være i natt. Vi har vært på havet i dag, vi! OIIII så morsomt det er å kjøre vannscooter. Det er det morsomste jeg noen gang har gjort! Tina har tatt litt bilder i dag, som jeg poster i morgen ♥

Siden jeg har vært litt fraværende på bloggen blir vinnerne av konkurransen postet i morgen ♥

3 kommentarer
    1. Hei, veldig fint innlegg, og en fin blogg, du e en stor innspirasjon for meg. eg har derfor lånt et innlegg fra deg, og linket deg i min blogg 🙂 ta gjerne en titt innom bloggen 🙂
      klem 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg