endelig på plass!

Nå har jeg nettopp brukt en time på å bannes og slite med å få sengen to etasjer opp. . . Men gjett hva? NÅ ER DEN PÅ PLASS! Skulle aldri trodd at jeg kom til å klare det, den var mildt sagt tyngre enn jeg hadde trodd. . . Var jo også skruer og sånt med, det satte virkelig IQen min på prøve, haha. Men nå er jeg i skyene og overlykkelig, endelig ny seng og endelig nytt rom! Skal ta bilder når alt er tipptopp her, har bare slengt alt til side nå for å få plass til sengen, gulvmatter oppgjennom veggene og puter overalt. . . Men blir bra når alt er i stand!

Har vært på jobb i dag også, rett etter skolen og til nå. Kjenner at to uker med dette kommer til å bli tungt. . . Men jeg klarer det! I morgen har vi norskeksamen på skolen, trenger egentlig ikke si så mye mer enn at jeg gruer meg SYKT. Neida, går nok bra! Jeg er faktisk aldri nervøs for skriftlige ting, men muntlig derimot. . .

Så litt bilder fra i går som jeg ikke fikk publisert. . . Dette blir siste sirkus-snakket fra meg på veeeldig lenge! Snart kommer vi til delfinene, hehe. Fikk også vite at vi kom i avisen i dag, var jo morsomt da! Har ikke fått lese artikkelen siden vi ikke abonnerer på avis, men må vel få tak i det. Er også noe om det på ht.no!

Disse delte vi ut! Gå gjerne inn på sirkus.info eller dyrsrettigheter.no om dere vil lese mer om dyr i sirkus.

Zoomet inn om dere vil lese hva som står.

6 kommentarer
    1. Har du lest boka, eller sett filmen, “Vann til elefantene” ?? Har du det ikke, anbefaler jeg det. Utrolig sterk historie. Ikke fra virkeligheten, men virkelig nok. Bare et tips 😉

    2. Har du noen av lappene dere delte ut igjen? Hvis du har det vil jeg gjerne ha! Hvis du vil gi meg, send meg en mail! <3 Elsker bloggen din !!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg