never on time

Heiheei ♥ Jeg er akkurat nå stasjonert hos Martine, vi har planlagt en liten spillekveld men har enda ikke kommet helt i gang. . . Satser på at det ikke tar så lang tid, haha. Jeg måtte jo plutselig gå gjennom alle bildene jeg hadde på kameraet siden jeg fikk hentet vesken min i dag! Jeg har også vært på begge jobbene mine i dag og prøvd å hente en pakke på posten, haha. Det var ikke plass på parkeringen og jeg ble oppringt fra jobb. Så den pakken må nok vente til i morgen! Gleder meg som et lite barn til å åpne pakken.

Siden det har blitt lite med blogging siden jeg kom hjem har jeg ikke fått postet de siste bildene jeg tok i Lofoten, så ja, her er de!

På fredag var jeg hos Tina og kjæresten sammen med noen andre og spilte alias. Jeg har funnet ut (eller ja, jeg har vært klar over det hele tiden) at jeg er en ekstremt dårlig taper og taklet dårlig at Pia ikke skjønte hva jeg snakket om. Men var morsomt uansett! Selv om jeg ikke er helt sikker på om vi tapte eller vant siden jeg måtte dra litt tidlig.

Lørdagen planla jeg å blogge, helt til tiden løp fra meg og Isabelle og vi fikk det sinnsykt travelt. . . Hver gang jeg ordner meg sammen med Isabelle ender det i at vi er forsinket, og denne lørdagen kunne jo ikke være noe annerledes. Først fant hun ikke klær å ha på seg, så presterte hun å glemme igjen posen sin hjemme når vi kjørte. . . Bare en halvtime forsinket da! Skal legge ut antrekksbilder senere.

Vi startet som sagt med jentevosj først, noe som var kjempekoselig! Jeg tok nesten ingen bilder, noe jeg angrer veldig på. . . Men det er alltid så kleint å bare “kan du ta bilde av meg og henne??” og å få alle til å stille opp. . . Også er det problemet på søndager når man skal legge ut bilder, hva kan jeg legge ut og hva kan jeg ikke legge ut? Ja dere skjønner sikkert. . .

Flotte jenter ♥ Malen, Anniken, Sandra og Martine P.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg