vi har misforstått alt

Hei fra hytta til Martine! Jeg dro hit for noen timer siden og skal være her til i morgen, hele familien til Martine er her i anledning påsken og det er fullt hus (hytte) hele helgen. Jeg hadde egentlig ingen planer om å gjøre noe som helst i påsken, men en hyttetur er bare koselig. Vi tenker å ha en liten spillekveld når resten av huset har lagt seg eller i alle fall de små. Er lenge siden forrige gang siden det ikke ble noe av på mandag. . .

I går hadde jeg egentlig tenkt å dra ut men droppet det. Noe jeg er takknemlig for i dag! Angsten og fyllesyken henger enda igjen etter lørdagen, så om jeg er heldig klarer jeg kanskje å mote meg opp til lørdagen. Så jeg lå egentlig bare å så på gossip girl og kjørte noen kompiser til og fra byen. Haha jeg må bare sitere pappaen til Isabelle etter forrige helg da vi var ute: “dokker har jo misforstått TOTALT!! Står å dålle dokker opp og gjør dokker fin i flere tima, og når dokker kommer dokker på byen ser dokker ut som nåkka man kan vaske golvet med!! Dokker skal jo være UOPPNÅELIG!!” Vet du hva Are, du har helt rett. . .

Haha Martine skal alltid bli så klein på bilder, men siden hun ikke har på seg sminke skjønner jeg egentlig det. . .

Åh det er så fint her ♥ Føler alltid jeg blir 100% avslappet når jeg kommer hit! Blir mange hytteturer hit i sommer forhåpentligvis. Vi har vært ute å grillet pølser og marsmellows tidligere, og snart er det kjøttsuppe til middag. Hvordan feirer du påsken? Jeg forbinder egentlig påsken med snø og hyttetur, men siden snøen ikke har meldt sin ankomst i år må jeg vel nøye meg med denne lille hytteturen. Men ikke misforstå meg, for jeg elsker at det ikke er snø! Det er supre kjøreforhold og begynner sånn smått å bli grønt ute. I like!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg