new in

Som sagt hentet jeg en pakke på posten her om dagen fra nelly, litt nye sommerklær! Så da ver det rett ut i godværet etter jobb for å ta litt bilder. Og der har dere grunnen til at dere ikke får se ansiktet mitt – rett etter jobb. . . Skal gå i dusjen snart og sminke meg litt, føler meg mildt sagt som et dass akkurat nå. Det er kokvarmt og jeg er trøtt – men jeg klager absolutt ikke på været! Det er bare deilig, selv om jeg skulle ønske det var regn så jeg ikke følte et press på å gjøre noe, haha.

I morgen skal jeg å hente April på flyplassen! Det skal bli kjempegodt å få henne hjem igjen ♥ Jeg hadde jo et lite håp om at hun kom til å flytte hjem igjen nå til sommeren, men hun blir i Oslo med Linn Ida og Charlotte og bor sammen med dem. Så da mister jeg hele tre venninner for Oslo. . . Men det skal nok gå bra, jeg får bare besøke dem ofte!

_______________________________________________________________________________________

reklamelinker

Haha denne er jo såklart finest uten bh under, men jeg vet ikke helt om jeg kan klare å få det til å fungere. . . Så jeg må eksperimentere litt! Skikkelig sommerkjole som hadde passet perfekt å hatt i syden. Skoene er supergode å gå i, akkurat slike sko jeg liker!  Kjole HER, solbriller HER og sko HER

Haha da jeg så disse bildene gikk det opp for meg hvor sinnsykt bleik jeg er – det MÅ jeg serr gjøre noe med. . . Men jeg står jo i tillegg i solen, så da ser jeg ekstra hvit ut.

Skjørt HER. sinnsykt behagelig stoff og veldig tøyelig.

Skjørt HER, toppen og cardigan var de fri for. Skjørtet var noe stramt i størrelse – så gå gjerne opp en størrelse fra den du vanligvis bruker!

6 kommentarer

Siste innlegg