syke tilstander

I går tok jeg med meg Martine og kjæresten på en aldri så liten spasertur opp til Gangsåstoppen. Det er ikke lange turen siden det bare tar rundt 10 minutter å gå opp, men det var fint! Om du ser bort fra alle “flygedyrene”, som jeg kaller dem, som svermet rundt oss hele veien. . . Da jeg kom hjem var jeg sikker på at jeg hadde fått en som hadde slått leir i hodet på meg, haha! Som nevnt tidligere får jeg panikk av slike smådyr, så det blir nok lenge til neste frivillige tur opp dit. . .

Og i dag bestemte jeg meg for å sminke meg etter jobb! Haha det var høydepunktet i dag liksom. . . Har fått så sinnsykt uren hud den siste uken at jeg har gått uten sminke på jobb i to dager nå, egentlig like greit siden jeg blir så sinnsykt svett og ekkel i varmen. . . Men jeg føler meg jo så mye bedre når jeg har fått trynet på plass og hoppet inn i noe annet enn sløveklær. Sier forresten folk det lengre, sløveklær? Haha jeg synes det høres så rart ut. . . Og siden vi har fint vær har jeg ingen unnskyldninger for ikke å ta bilder ute til bloggen, så det fikk jeg også gjort! Og ja, jeg vet jeg er usannsynlig bleik. . . 

Gradestokken i Harstad har vist ikke mindre enn 35 grader på det meste i dag – men den har holdt seg greit rundt 28-30 grader ellers. Det er jo flott, fint og alt det der, men skal jeg være ærlig hadde jeg ikke hatt noe i mot litt regn nå. Jeg klarer enda ikke å få det kaldt på rommet og måtte dusje i iskaldt vann tidligere – du vet det er varmt når du synes det er det deiligste i verden. . . Blir nok enda en isdusj på meg senere, for jeg holder på å koke ihjel i bare trusa. Men as we blog kjenner jeg faktisk antydning til kaldluft som kommer fra vinduet – HALLELUJA! Skulle kanskje bare mangle at jeg merket litt kulde etter å ha hatt to vinduer + to vifter på i fem dager. . . Kan dere begripe hvilke syke tilstander vi har i nord for tiden? ♥ vind ♥

Ellers skyldes den dårlige bloggingen min litt den urene huden min, men mest fordi jeg alltid glemmer kameraet hjemme og blir sittende igjen uten bilder å dele med dere. Og det er jo egentlig litt trist siden jeg har vært på flere båtturer i det siste, badet i havet og vært sosial hver eneste dag. . . Har litt bilder fra båtturen å vise dere senere faktisk! iPhone kvalitet ♥ Men nå skal jeg på spaspa på mandag, så da forsvinner i alle fall det ene problemet, haha! Og kameraet skal jeg plassere i veska, der skal det leve og bo fremover. Så skal dere se at det blir bedre her etterhvert! Jeg er også aktiv på instagram, så å si daglig. Heter sstinemari der, om dere vil følge meg ♥

Nå skal jeg slappe av, kose meg med ost og kjeks og verdens deiligste film – Magic Mike! Kanskje ikke den smarteste idèen med tanke på at jeg sliter med å puste fra før av, hehe. . . Men er aldri feil å se en film med masse lettkledd menn, jeg vet ikke helt med dere, men jeg tenker i alle fall det. Så skal jeg bruke litt tid på å rydde rommet, det har vært så varmt i det siste at jeg ikke har tenkt tanken på å rydde engang. . . Og i morgen starter jeg min jobbuke på gamlejobben igjen! Det blir litt rart, men også koselig. Vi har så mange stamkunder og alle er superhyggelige – så jeg gleder meg!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg