en liten påminnelse

I dag var jeg som sagt på spaspa etter jobb, og noe SÅ deilig! Ikke bare fikk jeg renset ansiktet med x antall forskjellige produkter, men jeg fikk til og med massert både hender, hode og skuldre. Dette skal jeg unne meg oftere! Men det var ikke bare nytelse, i alle fall ikke da hun skulle gå løs på kvisene mine. . . AU. Men nå satser jeg på at ansiktet mitt klarer å komme seg sånn någenlunde!

Også kan jeg jo minne dere på at jeg snart har bursdag! Om 1 dag, 1 time og 20 minutter. Åh som jeg gleder meg, det er jo så morsomt å ha bursdag! Og for første gang på 5 år er jeg tidlig ferdig på jobb når jeg har bursdag, alle andre år har jeg måtte vært på jobb til klokken 8. . . Jeg har faktisk ikke hatt bursdag på en søndag så lenge jeg kan huske, skulle nesten ønske jeg hadde det i år! Så på onsdagen skal jeg dra til tante og onkel for å spise kake og feire litt, mamma har ikke muligheten til å komme men vi skal ta det igjen i slutten av måneden ♥

nelly reklamelinker

Også må jeg tipse dere om at nå får dere 15% ekstra i rabatt på hele sommersalget til nelly! Bare skriv 15MORE i kassen, så trekkes det fra. Og i den anledningen viser jeg dere noen av mine sommerfavoritter fra salget ♥ Hvem trenger vel ikke nye klær til sommeren?? Se hele salget HER.

Jumpsuit HER // Lang kjole HER // Skjørt HER // Jumpsuit HER // Kjole HER

Jakke HER // Bikini HER // Kjole HER // Genser HER // Kjole HER

4 kommentarer

Siste innlegg