badenymfer

Så fikk jeg viljen min da, i dag er det overskyet og bare trasig vær. Men det er DEILIG! 17 grader er akkurat det jeg trengte nå, så kan solen komme tilbake om noen dager. Jeg skal i alle fall nyte at det er mulig å sove igjen, selv om jeg slet med å sovne i natt også. . . 15 grader ute og 30 grader inne, er det i det hele tatt mulig? Jeg skjønner i alle fall ikke logikken. . . Så da blir det nok ikke flere båtturer med det første, eller svømmeturer for den saks skyld.

Jeg kom i alle fall nettopp hjem fra jobb, det var utrolig deilig å være tilbake! Jeg er jo en person som elsker å være sosial, så butikkyrket er jo midt i blinken for meg. Men jeg merket at jeg hadde vært borte i to måneder når jeg ikke fant ut hvor de hadde omplassert ting, haha. . . Nå skal jeg hente Mathea før vi drar en tur til Kongsvik til Tina og Thomas! Liten roadtrip i det ellers trasige været. Nei, nå skal jeg ikke klage. . .

_______________________________________________________________________________

Jeg misliker virkelig at jeg ikke har blogget mer gjevnt de siste dagene. . . Alt hoper seg jo bare opp, haha. Men jeg har i alle fall vært på noen båtturer tidligere i uken, med båten til Tina og Thomas sammen med noen kompiser. De (eller Thomas da) har faktisk nettopp kjøpt seg ny båt! Så nå blir det (forhåpentligvis) mange båtturer i løpet av sommeren. Vi har prøvd fiskelykken litt også, men av en eller annen grunn flykter fisken når vi kommer. . . Mulig vi, eller jeg, må lære meg å fiske. Men bading har det i alle fall blitt! Det har vært så ubeskrivelig deilig å bade i kaldt vann.

Tina er muligens like ivrig fotograf som meg, bare at hun bruker iPhone. Veldig greit for meg, så har jeg noe å blogge med! Men neste båttur blir speilrefleksen med, så får jeg heller lære henne hvordan hun bruker det haha.

Flotte gutter! Thomas, kjæresten til Tina og Jackson.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg