halvveis til 40

Da var jeg også blitt 20, jøss! Glemte å oppdatere i går siden dagen gikk ganske mye i ett, men jeg tok i alle fall bilder. Så ja, i går hadde jeg da bursdag. Er det bare jeg som synes at bursdag er kjempestort? Kjæresten til Tina bare “herregud, jente og bursdaga. . .” så det er tydeligvis ikke like stort for gutter, haha. Sov hos dem fra tirsdag til igår siden vi bestemte oss for å drikke vin i 23-tiden. Grei start på bursdagen da! Så mens de spilte poker prøvde jeg iherdig å henge med, og kanskje lære litt. Etter tre glass vin klarte jeg å påta meg jobben som “kortutdeler”, som jeg kaller det, men som garantert har et mer fancy navn i pokerverden. Dealer kanskje? Vil si jeg var over gjennomsnittet flink til at jeg aldri har gjort noe sånt før.

 

Også vet man vel at man er voksen når man må jobbe på bursdagen sin, haha. Men så er jeg jo halvveis til 40 nå da, så må vel kanskje bare venne meg til tanken at jeg er voksen. Hadde bursdagslunsj på gründer med Isabelle og Mariell rett etter jobb, kjempekoselig ♥ Fikk snakket om alt og ingenting (som vi alltid gjør) og hadde litt kvalitetstid. I helgen skal det feires skikkelig! Endelig kommer jeg meg inn på alle uteplasser, og det er godt. Også skal jeg på polet i morgen og handle alt jeg har sett på i to år.

Så dro jeg til tante og onkel for å feire dagen med litt kake. Og tror dere ikke onkel hadde disket opp med favorittmiddagen min for å feire bursdagen min? Å jo! Finnbiff og hjemmelaget potetmos er altså noe av det beste jeg vet, så at jeg skulle få det på bursdagen min passet meg ypperlig. Men passet ikke like ypperlig å se på bildet nå og skulle ønske at jeg hadde restene hjemme. . . Og etter middag ble det kake, tante hadde laget favorittkaken – fromasjkake. Jeg er så heldig ♥ 

Så fikk jeg tatt et ordentlig bilde av bilen min – som egentlig var nyvasket. . . Vasket den før jeg dro til tante, men tror dere ikke det begynte å hølje ned 5 minutter etter jeg hadde satt meg i bilen? Så nå er den like skitten igjen. . . Det er så typisk! Neste gang sjekker jeg værmeldingen før jeg finner ut at jeg skal vaske bilen.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg