girlproblems

God kveld! For meg blir det vel veldig sen kveld siden jeg lå i sengen og vred meg til klokken 2 i dag, vondeste halsen og tett nese i tillegg til mensensmerter. . . Man kommer seg altså aldri unna. Og jeg er en av de heldige som får helt ekstreme kramper og har det forferdelig i 2-4 dager. Det er faktisk så ille at jeg ikke klarer å gjøre annet enn å krølle meg i en ball og prøve å sove. Gleden med å være jente ♥ ♥ Haha ååååh ironien i det. . . Men haha nok om mensen nå!

Nå skal jeg prøve å se på en film. Har så hodepine at egentlig burde jeg bare sove, men akkurat i dag tenker jeg at jeg ikke klarer å legge meg før klokken 1. Noen andre som får slike tvangstanker? Noen ganger får jeg for meg at jeg ikke kan legge meg senere enn 12, og jeg må alltid sjekke hvor mange timer med søvn jeg får når jeg legger meg. Så da blir det twilight til jeg føler for å lukke øynene! Lenge siden jeg har sett de filmene nå, så det er på høy tid.

_____________________________________________________________________________

reklamelinker

Både tøfler og shorts/t-skjorte er fra nelly, men det ser ut som de ikke har det inne lengre.

Prøver å se viktig ut med almanakken min, som forsåvidt blir flittig brukt! Den er fra personligalmanakk.com og jeg sverger til den. Må ha ny hvert år! Dette er tredje året jeg har, og neste år må jeg nok ha en da også. Alt at jobb skriver jeg ned, og planer jeg har.

Også må jeg vise dere den nye vesken min! Har glemt den helt av siden jeg allerede har tatt den i bruk. Den er utrolig fin, samtidig som den er veldig romslig. Kan kjøpes HER til 349kr! Følger også med en lang reim som du kan bruke over skulderen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg