lille snusket

Så var det søndag igjen, og til tross for at jeg var ute i går – en veldig fin søndag! Har vært i super form (sett bort fra fæle mensensmerter), på besøk hos tante og onkel OG fått vasket bilen som virkelig har trengt det i to uker. Produktiv søndag! Og senere blir det kosekveld med jentene.

Det var en veldig koselig kveld med jentene (de få som er igjen i byen) og en morsom tur på byen! Er jo ingen problem å ta en to-dagers, heh. . . Og i natt da jeg kom hjem fra byen lå jeg å så på OTH til jeg var på gråten, haha man skal virkelig leve seg inn! Og det gjør jeg hver gang jeg kommer hjem fra byen, rett på med en eller annen film eller tvserie som er depressiv. Hva er greiaaaa

Nå ligger jeg godt tilrette i sengen og ser på one tree hill (igjen). Har gått tom for serier å se på, og da er alltid oth svaret. Må vel snart gjøre meg litt klar til å kjøre opp til Lotte, men senga er jo alltid ekstra god når man skal noe. . .

Og see på denne herligheten da! Lille Elias ♥ Sandra og Christer, noen venner av meg, fikk baby i august mens jeg var i Tyrkia og han er SÅ nydelig! Tante stinstin koser seg veldig med lille snusket ♥ Var på besøk hos dem i forrige uke og fikk kost litt med han, og over helgen blir det enda et besøk. Er det rart man blir babysyk når de er SÅ søte? Men heldigvis skal enda en venninne av meg ha baby rett over nyåret – så jeg har ingen hast med å få selv! Hehe blir mange småsnusk for tante stinstin nå. . . 1 hund og 2 babyer til nå, joda, noen til går vel greit.

9 kommentarer

Siste innlegg