make up your mind

Jeg skal ikke klage på at det er høst nå, selv om jeg tok meg selv i å gjøre det på jobb. Det er jo faktisk en av mine favoritt-årstider! Jeg elsker at det blir mørkt ute, å sitte inne og høre på vinden som tar tak i veggene og regnet som pisker på vinduene. Jeg kan jo ikke klage da! Men temperaturen kunne kanskje vært litt høyere, selv om jeg elsker å balle meg inn i tepper og ta på ullestene ♥ Haha make up your mind, liksom.

Jeg har jo så lyst til å ta bilder til dere og blogge etter jeg kommer fra jobb, men ja, jeg ser jo aldri presentabel ut. . . Sånn som i dag for eksempel, i dag har jeg vært på jobb med gårdagens sminke siden jeg var for lat i morges til å fjerne den. Og på dager hvor jeg ikke har gårdagens sminke, så har jeg ikke sminke overhodet – noe som faktisk er hakket verre! Haha. Men i dag får det gå. Og ja, jeg orker svært sjelden å løpe rett på badet etter jeg kommer hjem for å sminke meg kun for bilder. . . Mulig jeg er lat når det kommer til dèt også.

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å dra på flex! Trente tre ganger forrige uke – og dette blir første treningen denne uken. Joda, det kommer seg! Det verste med trening er jo bare det å komme seg dit, ikke selve treningen. Men, når jeg tenker meg om er det mulig jeg ikke rekker å trene i dag. Jeg kjenner samvittigheten gnager, så at jeg tenker “i morgen SKAL jeg på flex” hjelper lite. . . Hallo viljestyrke, powernap frister så alt for mye og jeg får ikke tid til alt. . .

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg