chandelier

Akkurat nå sitter jeg hos Tina og Thomas og har en liten vinkveld med Tina. Vi sitter på hver vår side av sofaen og har konkurranse om å være mest mulig usosial, her vi sitter på hver vår pc og ikke sosialiserer for fem flate ører mens vi drikker vin. Men siden guttene bare spiller fifa går det bra, for de er jo ikke særlig sosial de heller. Jeg er bare sjeleglad for at det er helg, det eeeer så deilig å bare slappe av! I morgen skal jeg på jobb, og forhåpentligvis får jeg presset inn en tur på gründer etter det. Er det lørdag – så er det lørdag. Da har man lov til å unne seg en tur på cafè, eller. . .?

Men nå skal jeg prøve å sosialisere litt med Tina, selv om det sikkert kommer til å ende med at jeg spiller the sims. . . Er det helg, så er det helg. For man trenger jo ikke alltid å gjøre noe.

Fiiiine Brutus

Jeg har virkelig gått helt amok i det siste, nelly har jo så sinnsykt mye på salg at alt jeg klikker inn på er satt ned i pris. . . Og da føler jeg at jeg kan unne meg de tingene jeg har sett på i flere måneder men ikke tatt meg råd til – for jeg sparer jo tross alt penger på ting jeg trenger og vil ha! Så da ble det noen flere ting da. . . Og sikkert litt til når salget åpner for fullt.

Klokke HER til 149kr // Jakke HER til 274kr // Sko HER til 119kr

7 kommentarer

Siste innlegg