frokosttips

Dette innlegget skrev jeg i mars, men siden noen ville ha tips til sunnere mat tenkte jeg det var enklere å reposte siden jeg allerede har skrevet om dette! Skal også legge ut nye oppskrifter når jeg får testet ut noe nytt, jeg er ikke av typen så prøver så sinnsykt mye nytt, så det kan jo ta en stund. . . Men her har dere hvertfall tips til frokost/kveldsmat! Er sinnsykt godt å bruke cottage cheese, banan og syltetøy på også!

Du trenger:
– 4 dl havregryn
– 2 ss sukker (jeg bruker sukrin)
– 4 egg
– 4 ss yoghurt (jeg brukte tyrkisk vaniljeyoghurt, du kan også bruke vanilje kesam)

Dere kan også eksprimentere litt og tilsette det dere måtte ønske. Kesam og cottage cheese kan også brukes som ingredienser! Hvor mye dere skal ha av de forskjellige tingene er også helt opp til dere, om dere vil tilsette mer eller mindre 🙂 Jo mer flytende dere har oppi, jo tynnere blir røra. Er greit å ikke ha den så tynn om du skal klare å forme de små!

Start med å mål opp havregryn og sukker og ha det i en bolle, så blander du inn eggene med en visp. Tilsett yoghurten når du har blandet alt. Jeg moste også en banan og puttet oppi! Det kan dere selvfølgelig skippe om dere ikke liker det. Husk å visp godt så det ikke blir klumper!

Stek til de er gyldne. Jeg laget mange små siden jeg ikke er så flink med å “flippe” kakene når de skal stekes på andre siden. . . Egentlig perfekt for meg siden de mettet veldig mye! Denne som er like stor som stekepannen ble for stor for min del. 

Utrolig godt å servere med brunost!

#oppskrift #frokost #mat #pannekake #havregryn

10 kommentarer

Siste innlegg