ond sirkel

9-timers arbeidsdag – check! Jeg kan grue meg så mye jeg vil til å stå opp klokken halv 8 for å dra på jobb, men egentlig er det jo ikke så ille som jeg skal ha det til! Det verste er jo egentlig bare å komme seg opp av sengen, så går resten av dagen på automatikk. Jeg måtte dog ha en liten powernap tidligere, for hodet har ikke klart å holde helt følge. Men det er jo ingen problem å ha 2 jobber på en dag, så lenge jeg bare motiverer meg selv. Hver dag hadde jeg nok ikke klart, men en gang i blant går jo helt fint. 

Haha en liten kollasj fra de siste helgene mine. . . Mulig det må roe seg på “byenfronten”, men uansett hvor mange ganger jeg sier at jeg ikke skal dra ut, så ender det alltid opp med at jeg drar ut uansett. Det er en ond sirkel. . . Men det er jo så sosialt! Og ikke minst gøy. Ooog man skal jo nyte å være ung. . .? Haha.

Også ville jeg vise dere de fine treningsklærne nelly har fått nå! Er det noe som hjelper på treningslysten, så er det nye treningsklær. I fjor da jeg var flink å trene kjøpte jeg ofte nye treningsklær, for da fikk jeg mer motivasjon. Jeg skulle gjerne gjort det nå også, men siden jeg har mer enn nok tightser, t-skjorter og gensre – så må det bli litt satt på vent. . . Men tro meg – omså bare en ny tights gir i alle fall meg mer motivasjon til å dra på treningssenteret!

Jakke HER // Tights HER // T-skjorte HER // Push-up treningsBH HER

Genser HER // Tights HER // TreningsBH HER // Singlet HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg