OSLOve

HEI OSLO! Ubeskrivelig deilig å kunne si det igjen. Nå er jeg nettopp landet i sofaen hos Charlotte, hun og en kompis kom faktisk å hentet meg på flyplassen så jeg slapp å ta tog og trikk. Klager ikke på sånn service! Nå er planen å slappe av resten av kvelden, spise noe og kanskje dra å ta sol. Jeg er i alle fall ganske sliten etter en lang dag så får se hva det blir til.

Lørdagen skal jeg i bursdag til Joakim, søndag er det boklansering for Soph og mandag får jeg presset inn litt etterlengtet familietid! Var i hovedsak derfor jeg planla tur denne helgen, for å få sett familie, planene for lørdag og søndag var jeg bare så heldig at havnet på akkurat denne helgen så jeg får vært med. Det blir med andre ord en travel helg – men skal også få tid til litt avslapping! Selv om jeg egentlig skulle hatt enda en dag ekstra, merker jeg..

Bildene tok jeg på Evenes før jeg dro i dag, jeg trodde jo jeg hadde god tid før flyet gikk og fikk tid til å blogge – det var helt til jeg brukte 25 (!!) min gjennom sikkerhetskontrollen. Gran Canaria-sesongen er tydeligvis startet for fullt og torsdager er dagen hvor vi har direktefly fra Evenes.. Vel vel, har lært til neste gang jeg skal ut å reise på en torsdag. Beregn i alle fall en time :-):-)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg