endelig forandringer!

Gjett hva jeg har gjort i dag? Bestilt meg frisørtime før 17.mai! Jeg hadde trodd det skulle være nærmest umulig å få seg time før den tid, men jammen hadde de ledig time på fredag klokken 12. Tenk å ha sånn flaks! I tillegg er fredag eneste dagen jeg har fri denne uken, eller jeg begynner ikke på jobb før 4, så det kunne jo ikke passet bedre. Men nå som jeg endelig har fått meg time er det jo kun et spørsmål – hva skal jeg gjøre med håret mitt? Jeg har veldig lyst til å bli lysere nå, siden det er lysere ute nå. Men så vet jeg ikke om jeg bare skal stripe det, få gradert farge nedover eller gå inn for å bli helt lys igjen?

Hva synes dere, skal jeg gå inn for å bli like lys som dette igjen? Det frister litt! Bare med en litt annen vri – mørkere farge i hodebunnen og litt mer gradert nedover, tror jeg. Disse bildene er forresten fra 2011, tiden flyr. . .

¨

Eller så kan jeg jo gå for noen av variantene under. . . Jeg er så usikker! Jeg har lyst til begge deler, haha. . . Hva gjør man egentlig da? Får seg ombrè. . .? Jeg vet bare at jeg er alt for lei av å ha helt mørkt hår nå!

Også kom jeg plutselig på at det var noen bilder fra forrige lørdag jeg ikke har fått postet, noen av meg og lillesøster! Hun er minst like glad som meg i å både ta bilder og bli tatt bilder av, så å få henne til å stille opp som modell eller fotograf er ingen problem. Noe som passer meg ypperlig! Kjolen min finner du HER og blazeren er fra H&M.

Fine lillesøster ♥

Reklamelink til nelly

5 kommentarer
    1. Herre såå vakker du var med den nye hårfargen!
      Vinn masse sminke på bloggen min nå! Kanskje du vil delta <3
      Ha en fin dag videre <3

    2. hahah, må no flire…”så vakker du er med den nye hårfargen” kanskje man burde lese hele innlegget før man kommentere? 😉
      men, syns du burde prøve ombre? trur det hadde passa bra på dæ 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg