happy in orange

Jeg skulle så ønske at dette var en fin søndag, siden det er første søndagen hvor jeg ikke er fyllesyk på to uker. Men neida, akkurat i dag skulle det begynne å snø. . . Og ikke bare litt heller! Jaja, godt for de som ønsket seg snø til påsken da. De får bare håpe at den holder seg til da, mens jeg krysser fingrene for regn en av de neste dagene haha. Jeg hater synet av nedsnødd bil og det var akkurat det jeg møtte i morges. . . Hvordan er været i resten av Norge? Blir så sinnsykt sjalu når jeg ser bloggere som legger ut bilder av solen. ME WANT

Anywayyys, jeg har stasjonert meg hos April i dag og har ingen planer om å forlate leiligheten de neste timene. Var oppe før hanen i morges med tanke på at klokken har blitt stilt en time frem i natt – så rett før klokken 9 var jeg lys våken. Jeg skjønner ikke at jeg aldri klarer å sove bort søndagene. . . Men det er litt godt å stå opp tidlig da, har jo hele dagen til å gjøre alt jeg har lyst til. Første mission i dag er å finne mat! Vi alle er utsultet og trenger desperat noe ordentlig god mat. . .

Noen iPhonebilder fra i går, kameraet på iPhone er jo ikke såå dårlig! Cardigan og t-skjorte fra nelly, men de er utsolgt. Cardigan i hvit HER.

14 kommentarer

Siste innlegg