short hair don’t care

God helg ♥ Jeg tok helg for 3 timer siden, har vært på cafè med noen av jentene og er nå stasjonert hos April. Alle jentene skal ut i dag for å feire at Linn Ida har blitt 20 og Isabelle som blir 20 i morgen! Skulle ønske jeg også hadde bursdag tidlig på året. . . Men heldigvis under 4 måneder til det er min tur!

Kjenner jeg begynner sånn smått og stresse med alt som skal gjøres før vi kaster oss på flaska. Dusje, sminke, hår, klær. Hvordan skal jeg få gjort alt dette på 2-3 timer?? Jeg må bare kaste meg i bilen snart og kjøre hjem for å hente tingene mine. Kommer ikke langt med å ligge på sofaen til April og klikke på tastaturet!

Også la jeg dette ut på instagram tidligere, jeg har klippet meg kort!! Haha neida det er nok bare tull. . . Men skulle ønske jeg turte det! Synes ikke det var så verst, eller hva synes dere? Hadde vært deilig med kort hår, kort tid på å vaske og slette det. . . Men jeg hadde nok som sagt aldri turt det – i alle fall ikke nå! Heter sstinemari på instagram.

Er det ikke obligatorisk med matbilder når man er blogger? Bilder fra torsdagen når April laget wok til oss! Vi gjorde det “chinese-way” og spiste på gulvet, haha. Kjenner jeg blir sulten bare av å se på bildene. . .

14 kommentarer

Siste innlegg