lekt litt frisør

For en time siden fikk jeg et lite innfall. . .

Så da klipte jeg altså håret mitt! Helt selv. . . Har gjort det en gang før, i 2010, og da endte det med at jeg hadde bob! Denne gangen var jeg ikke like drastisk, men likevel tror jeg 10-15 cm forsvant ned i do. Det var ganske deilig og jeg følte meg meg nesten 10kg lettere på toppen, haha. Tror jeg skal ta litt mer! Skal få en venninne til å rette opp håret i løpet av uken, så jeg får se om 5-10 cm til kanskje forsvinner. Det er deilig med forandringer! Og jeg hadde jo veldig lyst til å få like kort hår som på bildet jeg postet for noen dager siden, men vet ikke om jeg er så tøff. . .

Nå er jeg hos Sophie og hjelper henne å pakke med Charlotte og Martine B! Det er så sinnsykt trist at hun skal flytte til Oslo nå, men da har jeg jo bare enda flere unnskyldninger for å dra ned å besøke henne hehe. . . Men jeg er glad på hennes vegne! Sikkert veldig godt med en ny start, og hadde jeg bare vært litt tøffere. . . Er alt for hjemmekjær og kunne nok ikke bodd så veldig langt unna mamma og pappa! At mamma bort 3 timer unna meg nå er liksom i grenseland, haha.

Alle er superfasinerte av e-sigaretten Sophie har, jeg har jo en egen men den er såklart fri for strøm. . . Veldig morsomt siden det kun er damp som kommer ut, og man da kan røyke inne! Også smaker det jo godteri, noe som også er litt morsomt.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg