shameful sunday

I dag er en av de dagene du helst bare vil ha unnagjort fortest mulig. Jeg og jentene var ute i går, og til tross for at samtlige var enige om at dette skulle bli en rolig lørdag, så endte det opp med å bli det stikk motsatte. . . Enkelte lærer altså ALDRI. Men denne søndagen skal bli god. Snart skal jeg, April og Charlotte dra for å kjøpe oss noe mat. Selv om mat egentlig er det siste jeg har lyst på tror jeg det er litt nødvendig om jeg skal fungere resten av dagen.

Og den obligatoriske søndagsringerunden er allerede i gang. Haha det er nedturen med å være mange venninner – man bruker så sinnsykt lang tid på å pusle sammen bitene og oppdattere alle på hvordan ståa er. Vi har konkludert med at vi er noen apekatter når vi drikker og det er mye skam ute å går. . . Jeg skjønner ikke hvorfor vi gjør dette mot oss selv. Og andre. Oss selv og andre samtidig. Haha hadde vært så sinnsykt morsomt om vi hadde hatt et kamerateam med oss når vi drar på byen, nesten alle er enstemmig enige i at vi nesten må vurdere å få det gjort. At vi alle hadde hatt ett en hver som filmet oss, og på søndag fikk laget en film av natten som vi fikk se! Haha det må nesten skje en gang.

Det er så synd å være dårlig når det er relativt fint vær ute, føler at jeg kaster bort dagen. . . Men jeg priser bare gud for at jeg har blitt litt bedre enn jeg var klokken 10 i morges! Så lite levende som du kan få det. Nei vet du hva søndager blir til det du gjør dem til selv – dette skal bli en god dag! Always look at the bright side of life, det skal bli godt med søndagsmat i dag. Men neste lørdag blir rolig enten de andre vil det eller ikke! Jeg har ikke planer om å ødelegge en tredje søndag på rad, haha. Forskjellen på denne og forrige søndag er at i dag er jeg faktisk i ok humør, forrige søndag var jeg så grinete at jeg synes synd i alle som omgikk meg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg