oh so tidy

Har holdt på i nesten tre timer nå på badet, det skal ikke være mulig. . . Hadde vært akseptabelt om det hadde skyltes at jeg sminket meg, fikset håret osv. Men neida, jeg har faktisk ryddet. RYDDET badet i tre timer, hva eeer det som skjer. . . Måtte gå gjennom alt av drit jeg hadde liggende i kurver, på benken, i skap, ja overalt rett og slett. Gammel sminke, shampoo, balsam, bodylotions – alt i søppelposen! Og det føltes utrolig godt. Skal dra å kjøpe noen nye kurver når jeg får lønning, ser lite pent ut med plastkurver i forskjellige farger haha. . .

Så nå når badet er unnagjort kan jeg kanskje begynne på rommet mitt snart og vise dere, men siden det er et prosjekt som tar ca tredobbelt så lang tid, tror jeg at det må utsettes bare litt. . . Til jeg har fått motivasjonen opp på topp! Da skal dere eendelig få se rommet mitt, som flere av dere har spurt etter. Til nå har jeg ikke turt å ha med venner dit engang, så. . .

 

Ryddet også i smykkene mine og fant ett stjernetegnsmykke (jeg er krepsen, om dere lurte) jeg fikk av tanten min for mange år siden, som jeg hadde lagt i smykkeskrinet. Det var den siste gaven jeg fikk av henne før kreften tok henne for godt, så det betyr ganske mye for meg. Hang på to hjerter sammen med det, ett gullhjerte fra dåpen min – og ett jeg fikk til konfirmasjonen. Nå skal jeg ha det hengende fremme sammen med resten av tingene mine, så jeg kan se på det hver dag og tenke på henne ♥

Sminkemappene er fra Lulu’s

Tror jeg fikk dette armbåndet hos gudmor og gudfar da søskene mine ble døpt, om jeg ikke tar feil. Så utrolig fint ♥ Det har også fått en plass på smykkehånden min!

“bare” fire poser med søppel liksom, haha

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg