altfor personlig

Åj, så morsomt at det faktisk var folk som var interesserte i å kjøpe klær og sko av meg! Jeg har ikke på langt nær solgt alt, men at tre stykker var interesserte i samme par med sko var litt morsomt da. Så om dere er interesserte er det meste enda igjen ♥ Er vel bare tre par sko og en kjole som til nå har gått 🙂

Nå sitter jeg hos Tina og Thomas, klar til å spille! Haha disse dagene altså, føler ikke vi gjør annet. . . Har handlet inn nøtter og pepsi, så nå er jeg good to go! Et par timer med gaming før jeg skal ta TIDLIG kveld i dag. . . Har blitt alt for lange kvelder på meg i det siste, mest fordi jeg overbeviser meg selv om at jeg blogger best om nettene – og da kan forhåndsskrive innlegg. Det ender som oftest med at jeg skriver alt for personlige innlegg som ikke blir postet uansett, haha. . .

_________________________________________________________

Det er flere som har lurt på hvor denne jakken er fra, jeg har denne i både grønn og blå og kjøpte dem i fjor vinter! Jeg har ikke linket til dem når jeg har brukt dem, siden nelly er fri for dem. . .

MEN – så fant jeg denne, nesten prikk like, jakken på nelly! ICHI har visst laget en nesten tro kopi av den, så her er et godt alternativ 😀 Den er attpåtil på salg nå, til kun 449kr! Trykk på bildet for å komme til jakken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg