den første gangen… del 2

Siden jeg så at første delen med “den første gangen” var så populær, kjører jeg på med en del 2! 

Min første tur på byen. . . Haha det er ganske flaut å tenke tilbake på! Jeg og jentene brukte å dra på byen da vi var 16-17 år gamle, kun for å være sosial og sitte ute å vente på at folk skulle komme ut, sommer som vinter. Såklart snek vi oss inn et par-to-tre ganger, og en gang endte det i at jeg fikk et dypt kutt på låret (gudene må vite av hva) og attpåtil ble kastet ut. Vi turte aldri å bestille alkohol, men vi synes bare det var så morsomt å være sammen med alle de eldre. Huff. . . Hadde jeg vært 16 i dag – så hadde jeg aldri turt! Det er så flaut, og når jeg ser yngre jenter (og gutter forsåvidt) på byen nå ler jeg bare.

Min første bil. . . Er det for tidlig i livet til å skrive om sånt nå, eller? Haha. Den kjøpte jeg 9.januar 2013 og fikk levert allerede dagen etter av min snille onkel som tok fly til Mosjøen for å hente til meg! Det var en Peugeot 307 og det lærte meg at jeg aldri skal ha peugeot igjen – bare problemer fra første stund. . .

Min første kjendisforelskelse. . . Haha denne er litt morsom, for jeg er ganske sikker på at kjendisforelskelsen kom sammen med “ekte” forelskelse, og at jeg bare ville imponere drømmegutten i 2001. Jeg var helt opphengt i Cristiano Ronaldo i mange, mange år. Klipte og skrev ut bilder av han som jeg festet på soveromsveggen med lærertyggis og hang opp plakater. Også var favorittlaget Manchester United, selv om jeg aldri så en eneste kamp eller brydde meg særlig mye om hvor de lå på tabellen.

Min første telefon. . . Husker jeg at jeg fikk hos pappa da jeg var 6 år, i 2001 tror jeg. Det var en rød murstein av en nokia med antenne, haha! Men det var stas med telefon da. På den tiden var det vel bare to funksjoner på en telefon – sms og ringe. Og snake da!

 Mitt første kjæledyr. . . Var en liten pusekatt! Tror jeg var 4-5 år kanskje, og hun het Nøste. Denne måtte vi gi bort siden vi flyttet fra Harstad.

Meg og min andre pus, også denne het Nøste!

Trykk på liker om du vil ha flere lignende innlegg! Jeg har tenkt å lage noen innlegg med “siste gang” også, eller bare rett og slett morsomme historier fra da jeg var yngre. Kanskje dere har tips til innlegg dere ønsker også?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg