ingen kostholdsekspert

Det er mange som har spurt meg om treningen, om jeg kan blogge om det og komme med mat-tips. For å være ærlig har jeg ligget på latsiden alt for lenge nå – med andre ord har jeg enda ikke kommet i gang som jeg tenkte for flere måneder siden. . . Jeg orker ikke lengre å si “i morgen” fordi jeg vet at det er en sjanse for at det ikke skjer uansett. Så, nå venter jeg bare på dagen hvor jeg tenker “åj i dag skal jeg trene”, for da klarer jeg å komme i gang! Forhåpentligvis blir det før uken er omme.

Men siden det er så mange som ønsker å lese om trening, så kan dere jo lese innleggene jeg skrev for nesten to år siden, da jeg gikk ned 10kg og virkelig var motivert til å trene! Jeg har (heldigvis) ikke gått opp de kiloene igjen, men fortsetter jeg å droppe treningen mye lengre frykter jeg at det kan skje. . . HER er innlegget jeg skrev da jeg nådde målet mitt. HER skrev jeg om endringene jeg gjorde i kostholdet mitt, og treningen. HER skrev jeg litt om hvordan jeg trente.

Jeg er jo ikke en treningsblogger og kommer nok aaldri til å bli det, uansett om jeg begynner å trene igjen. Ikke er jeg spesielt flink til å trene, i den forstand at jeg aner jo egentlig ikke hva jeg gjør på treningssenteret. . . Jeg gjør bare noen øvelser som skal hjelpe på bein, rumpe eller mage, og løper en del på mølla. Så å komme med treningsprogram dere kan følge tror jeg nok ikke blir å skje, haha! Jeg er jo heller ingen kostholdsekspert, men har delt noen få oppskrifter tidligere på bloggen. De finner dere under kategorien “oppskrifter & tips”!

Så vil jeg vise dere dagens “I want” av treningsklær! Nelly har såå mye fint inne for tiden, og dette kunne jeg virkelig tenke meg. Når jeg får penger! Da skal du se at motivasjonen kommer på topp 😀

1. Nike Free 5.0 Fit HER // 2. Tights HER // 3. T-skjorte HER // 4. Jakke HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg