dagen for å påpeke feil

Det er så ubeskrivelig deilig at det er lysere tider nå! Og det var deilig med noen snøfrie dager, så lenge det varte. . . Med andre ord – det er uante mengder snø utenfor døren her, og de snøfrie veiene jeg elsket er nå fylte med slaps 🙁 Når skal det bli vår. . . Men, sol og lyse hverdager gjør dagene bedre uansett! Litt snø skader ikke like mye nå, som i de mørke månedene.

Og i morgen er det jo helg igjen – wow! Jeg har ingen store planer for helgen, annet en at jeg tror den blir alkoholfri. Men det er så godt, og søndagen blir kanskje dagen jeg starter med treningen igjen da? 😀 Haha dette ble nesten et meningsløst innlegg, jeg skulle jo eeegentlig bare vise dere den nye leppestiften jeg har forelsket meg i! Også må jeg alltid få inn noen ekstra linjer med ord. . .

Ja, jeg vet at jeg har èn albinohånd. Og at håret mitt er ugredd og flokete idag. Og shit så mørk jeg er i hodebunnen i forhold til i lengden. . .

Jeg har fått en ny favoritt i sminkepungen – denne fantastiske leppestiften! Eller leppetusj? Jeg ante ikke at jeg hadde den før jeg plutselig fant den i går, og nå tror jeg de har sluttet å selge den? I alle fall på nelly. Den er jo bare genial, spesielt for meg som hater klebrig lipgloss og leppestift – for denne tørker heelt inn og gir bare farge! Storfavoritt.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg