how to make: jellyfruit

Tenkte å tipse dere om noe morsomt å lage til bursdag, jentekveld eller fest – nemlig jellyfruit! Dette innlegget postet jeg første gang i februar, men tenkte å reposte det siden det begynner å bli en stund siden. Dessuten kan det jo hende noen av dere får prøvd det ut i helgen? Det er sinnsykt vanskelig og tar tid – men veldig verdt det når den er ferdig!

Er jo litt kjedelig med den vanlige “gele i en skål” eller i shotteglass, så her har vi liksågodt brukt frukt! Sist jeg laget dette var i bursdagen min i fjor, og jeg må si at gelèen smakte såå mye bedre når det så ut som frukt, hihi. . . Vi brukte lime, sitron og appelsin! Her kan dere jo såklart trikse litt selv og finne ut hva dere vil bruke. Jeg, for eksempel, vil gjerne bruke MELON neste gang! Tenk dere DEN biten med gelèmelon! Wihi. Har noen av dere prøvd å lage dette? 

1. Lag gelèen! Enten med eller uten alkohol.
2. Mens du venter på at den skal bli ferdig, skjær opp frukt på tvers slik at det blir “skåler”.
3. 
Så må du fjerne alt av kjøtt som er inni. . . Dette er en SYKT kjip jobb, haha. Tar litt tid!

4. Hell oppi gelèen i båtene, gelèen bør være litt kald når dere heller i!

5. Sett i kjøleskapet over natten til den har stivnet.

Så til slutt: skjær opp i båter og server! Gjerne med en paraply.

#tips #jellyfruit #mat #oppskrift

6 kommentarer

Siste innlegg