underholdning for en time

I går var jeg hos Sophie som endelig kom hjem på besøk igjen! ♥ Det er jo ikke lenge siden sist hun var her, men når hun bor så langt unna føles det alltid som en evighet mellom hver gang. Så i går ble vi og Lotte sittende å snakke i flere timer, tiden går noen ganger alt for fort når man har det morsomt altså! Det ble med dette ene besøket for denne gang, men hun kommer heldigvis tilbake om 2 uker.

Haha, gi ungen fisheye-linse og hun har underholdning for en time!

Den alltid like gode vegetarpizzaen sto også på menyen! Jeg kan aldri få sagt nok gode ord om den, mammaen til Soph er virkelig en mester i å lage god pizza! Jeg er jo ikke vegetarianer, men må skryte av “kjøttet” som brukes til vegetarmat. Den er virkelig god! Jeg personlig smaker ingen forskjell, verken på pizza eller taco.

Og endelig fikk jeg hilst ordentlig på kattene til Soph! De har faktisk aldri vært i nærheten når jeg har vært her etter hun fikk dem, så jeg har aldri sett dem. Men de var jo såå søte da! Blir så glad av tanken på at de har det godt og bor her – for de hadde nok ikke hatt det godt om de enda var i Spania. . . Haha Siv var bare vanskelig og nektet å kose 🙁 Heldigvis er hun så søt at jeg tilga henne fort!

Nå skal det forhånd-skrives innlegg som jeg kan poste senere! Kom gjerne med ønsker om du vil jeg skal blogge om noe spesielt, så fikser jeg det 😀 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg