Stort innkjøp!

Jeg er ikke typen som er så glad i å bruke opp alle pengene mine, men i dag var det virkelig verdt det! Kjøpte meg nemlig ett speilreflekskamera, nærmere bestemt ett Canon EOS 1100D. Har hatt lyst på speilrefleks siden konfirmasjonen min, men så typisk som det er, så har det alltid blitt utsatt og utsatt og utsatt.. Så da jeg fant ut at lønningen min ble det dobbelte av hva jeg forventet – så slo jeg bare til! Har naturligvis veldig lite penger igjen nå, og da mener jeg veldig lite penger igjen, noe som kanskje er litt upraktisk med tanke på at Døgnvill er i morgen? Men det får bare være, blir jeg tom for penger i Tromsø, så blir jeg det. Er bare å være litt økonomisk nå fremover! :)

Jeg kan vel bare trøste meg med at nå var dette gjort, og jeg trenger ikke tenke på å spare opp penger lenger. Fra nå av skal alle mine penger legges rett inn på sparekonto! Tror nemlig det trenges om jeg har planer om å få meg bil, hus, alkohol og alt annet jeg må ha når jeg blir eldre ;)

Her er gullet mitt  Så nå kan jeg love dere flere bilder på bloggen fra nå av, og ikke minst – bilder fra døgnvill! Dette skal jeg prøve å ikke ødelegge, noe som jeg tror kan bli en utfordring.. Ulykkesfugl

6 kommentarer

Siste innlegg