tattoo. . .?

Åååh denne bloggen altså. Where to start. . . Ja, jeg har jo egentlig ikke hatt så mye hverdagsblogging i det siste, men for å være ærlig skjer det ganske lite i livet mitt. Lørdagen gjorde jeg ingenting, satt hjemme å så på film og kjørte noen venninner på byen. Kjeedelig lørdag as, men var godt at jeg kunne ha søndagen med meg! Enda jeg sov ganske lenge i går da og ikke fikk gjort stort, haha. Var sammen med Isabelle og kjøpte litt ordentlig søndagsmat! Denne uken har jeg jobb 12-18 i dag, onsdag og fredag tror jeg og 16-20 i morgen og torsdag. Enda litt usikker på lørdag, men tror jeg har jobb da også. MEN, er hvertfall kortere dager så jeg får bedre tid til å blogge!

Nå sitter jeg hos Isabelle, har hentet henne på jobb så dro vi på en liten shoppingtur etterpå. Vi kom hjem for ikke så lenge siden og har spist middag! Planen er at vi skal få presset inn en flex-tur om noen timer, men som alltid spørs det om vi orker haha. . . Neida, vi skal dra!

Har fått ryddet litt i klærne mine da, det er jo litt spennende for dere å vite. . .? Haha nei, kanskje ikke. Var på Clas Ohlsson i forrige uke å kjøpte meg flere hengere slik at jeg fikk alt likt, hater å ha en trehenger, to plastikkhengere osv. . . Ser ikke pent ut at all! Men nå er det orden i sakene og jeg har fått alt hengt opp. Eneste minuset er at klesstativet mitt er skjevt haha. . . Såå neste innkjøp blir nytt stativ! Skal dra på jysk i løpet av uken og se om de har, vil ikke ha et stygt et oog det kan ikke være så stort.

Også litt DIY da. Jeg har skrevet på lysene mine! Hehe. Ble ikke såå bra, men øvelse gjør mester tenker jeg. Jeg har brukt noe som er ment for å skrive på lys med, fant det da jeg ryddet på lørdag. Er fra panduro! Always close to heart står det på kubbelyset, og det er faktisk noe jeg kunne tenke meg å tattovere en gang. Om jeg tar den vil den være for tanten min som døde av kreft, bestefar og farmor ♥ Farfar er heller ikke her lengre, men han døde før jeg ble født så jeg ble aldri kjent med han. . . Akkurat nå er ikke en tattovering det viktigste for meg, men da jeg kom over denne quoten (ordtak, setning. . .?) fikk jeg utrolig lyst. . . Så vi får se!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg