crossroads

 Ble hjemmekveld på meg, men det gjør meg egentlig ingenting siden jeg må opp senest 7 i morgen for å rekke langkjøringen. Derfor skal jeg legge meg om en time – eller to. Må bare få gjort unna litt pakking og slikt så alt er på stell til jeg drar i morgen, blir krise om jeg glemmer noe hjemme! Det mest typiske er jo å glemme iPhoneladderen, kortmappa eller headsettet mitt, så det har jeg pakket i veska for lenge siden.

Skal se litt på film før jeg legger meg, crossroads faktisk! Om noen husker den? Er filmen hvor Britney Spears spiller en av hovedrollene. Husker godt hvor mye jeg brukte å se på den da jeg var mindre, på den tiden hadde jeg den selvfølgelig på VHS, haha. . . Men er gøy å se på filmer som man har “glemt av”, så når du ser den på nytt etter 10 år er det liksom sånn “ÅÅH ja stemmer!! husker jo det, så dum jeg er heheheh” også kan du jo le litt av deg selv fordi du ikke husket det. Jeg ler ofte av meg selv, jeg, er ikke noe galt i det.

3 kommentarer
    1. Du er noe av det vakreste jeg har sett av jenter… Skulle ønske du smilte på alle bildene dine, da stråler hele du !!!! Slutt å “pose”, fortsett å smil :)))
      (Er hetero altså, men ikke blind…)

    2. Den filmen så jeg for noen dager siden også 🙂 Var så gøy å se den igjen etter så mange år! Følte meg nesten gammel 😉
      Kjempefint bilde av deg 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg