ting om meiii

Tenkte å kjøre på med dette typiske “ting dere ikke visste om meg” innlegg, blandet med litt “rare fakta om meg” haha. . . Sånn type ting jeg bruker å gjøre, eller ting jeg ikke gjør. Kanskje morsomt for noen å lese! Dette siden jeg verken har bilder eller stort å skrive om.

– Mamma bor i Lofoten og jeg bodde der fra jeg var 6 år til jeg var 12. Da flyttet jeg til pappa i Harstad.

– Om en nettside er rotete og vanskelig å finne frem på handler jeg ikke der. Uansett om det er billig og jeg trenger det – nei, jeg klarer bare ikke.

– Jeg er ekstreeemt gavmild når det kommer til småsøskene mine. . . Bruker gjerne noen tusen på klær til dem i løpet av noen måneder, haha. 

– Jeg har hele fire småsøsken! Nikolai, Sigurd, Malin og Helene. Sigurd og Malin er tvillinger og på pappa sin side, Helene og Nikolai er på mamma sin side.

Sigurd og Malin.

Nikolai og Helene

– Jeg hater utroskap! Det er vel i grunnen noe de fleste sier at de gjør, men man får et helt annet syn på det når man har vært tett innpå det og opplevd det mot noen av dine nærmeste. Så en ting har jeg lært – skjer det mot meg er det på hode og rævva ut av huset, med koffertene hans rett i hælene 🙂

– Jeg har aldri hatt en ordentlig kjæreste, og haster overhodet ikke med å få en heller! (venter på Justin Bieber)

– Jeg er utrooolig aggressiv i trafikken. . . Ikke på en måte som at jeg kjører uforsvarlig eller noe slikt, men jeg banner gjerne høylydt om noen ikke overholder trafikkreglene eller kjører sakte, haha. Har ikke blitt flittig bruker av fløyta enda, men det kommer vel med tiden!

– Jeg har alltid på TVen når jeg sitter i stua. Ikke fordi jeg ser på den, men fordi jeg bare må ha noe i bakgrunnen når jeg sitter på pcen. Kan gjerne ha den på lydløs, den må bare være på!

– Jeg var med på Idol precast i Harstad, og på dagen jeg skulle dit var jeg så heldig å våkne opp med sår hals. . . Gikk ikke vidre og velger å tro at det var halsen og nervøsiteten som gjorde at jeg ikke gikk videre – og ikke fordi jeg ikke kan synge.

– Jeg jobber på Nor-Style i Harstad og har gjort det siden 2009! Har også jobbet litt på KID Interiør.

– Og ja – Sophie Elise er bestevenninnen min. Er tydeligvis noen som ikke har fått det med seg. . .

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg