hei hallo sol

Haha kreativ overskrift eller? Når man har blogget like lenge som meg (jeg er bloggveteran) blir det bare vanskeligere og vanskeligere å finne overskrift til “hverdagslige” blogginnlegg. . .

Kom nettopp inn døra hjemme og har ett oppdrag – rydde rommet mitt PLETTFRITT! Tar nok sin tid, men det må gjøres og det må gjøres i dag. Har nettopp satt på frustrerte fruer som jeg er så godt som ferdig med snart, har kommet til episoden hvor Mike dør. . . Like trist hver gang :( Ellers har jeg vært sammen med Linn Ida i noen timer, har faktisk sittet ute med frukt og vaniljekesam og solt meg sammen med henne, og tror dere ikke jeg fikk litt farge?? Haha neida. . . Ble litt rød på armene av sololjen, jaja shit happens.

Skal bli ferdig med ryddingen slik at jeg kan dra å hente Sophie om noen timer. Litt kvalitetstid er såå godt ♥ Vi har sånne perioder hvor vi alltid er sammen, også går det en stund til neste gang. Men alltid kontakt på meldinger og telefon, sånn det skal være! Mister henne heldigvis aldri helt, hihi.

Og jaa om dere som lurer på om jeg har speil, så ja. Jeg er klar over etterveksten! Den skal bort i løpet av helgen 🙂 Kommer til å bli så sykt godt!





2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg