new york city

Nå er jeg nettopp kommet til tante og onkel, de som giftet seg for en måned siden om dere husker. Tanten til mamma er kommet opp igjen på besøk så da måtte jeg ta meg en tur ut! Alle sammen drar til mamma i morgen i Lofoten, men jeg må bli hjemme på grunn av jobb. . . Heldigvis kommer alle sammen til Harstad mandag eller tirsdag, akkurat tidsnok til bursdagen min! Nå skal jeg kose meg med familien, bestemor er også her. Er alltid like koselig å være sammen med familien, jeg er så utrolig glad i familien min ♥

Er sååå deilig å ha privatfotograf! Hehe, lillesøster som er på opplæring nå. Men så blir det et problem når hun drar til mammaen igjen. . .


I morgen har jeg heldigvis fri fra jobb, jeg har masse å gjøre så jeg må stå opp tidlig. Var utrolig deilig når jeg sto opp klokken 11 i går, fikk så mye ut av dagen! I morgen skal jeg på kanebogensenteret, til byen for å kjøpe meg litt småting og vaske bilen. Og woho, endelig har jeg fått meg visakort!! Mistet jo kortet mitt for en måned siden og har _endelig_ fått nytt i posten. Har aldri hatt visa før så nå skal det nettshoppes! Er så mye bedre å bare betale med en gang i stedet for å få faktura, jeg som alltid glemmer å betale. . .

8 kommentarer
    1. Hei Stine! Først og fremst så må jeg bare få sagt hvor inspirerende du er for meg! Du har så fin klestil, og jeg er så misunnelig på utseende ditt!
      Jeg har slitt med vekta mi hele livet mitt, og det har blitt så voldsomt at jeg ikke klarer å gå med trange bukser(når jeg først finner noen som passer…)fordi jeg føler meg så sykt ukomfortabel. Må ha high waist bukser fordi jeg ser ikke ut med vanlige, og jeg har rett og slett mistet selvtillitten min for lengst og vet ikke hvordan jeg skal få den tilbake.
      Trener så og si hver dag, og spiser riktig mat, men alikevel så forsvinner ikke kiloene.
      Har du noen treningstips? Og kommer du noen gang til å legge ut “før og etter” bilder av resultatene dine? 🙂

    2. Mari3: Jeg er overhodet ingen trenings eller ernæringsekspert, så jeg vet ikke hva jeg skal tipse deg om.. Men å trene utholdning er bra hvis du vil gå ned i vekt, jeg løper mye på 3D mølle når jeg er på treningsstudioet. Ellers er det viktig å holde seg unna mat som inneholder mye sukker, heller ha en eller to dager i uka hvor du kan unne deg litt usunt. Slik har jeg det 🙂 Hender jo at jeg skeiser ut, men jeg vil ikke bli helt febrilsk når det kommer til mat og slikt. Jeg spiser det jeg vil spise, og om jeg får lyst på godteri prøver jeg å finne erstatning for det – for eksempel sukkerfri sjokolade. Jeg kommer nok til å legge ut før og etterbilder når jeg føler at jeg er klar for det og har gått ned så mye som jeg ønsker, ja. Men når dette blir aner jeg ikke.. Satser på at jeg har kroppen jeg vil ha til neste sommer!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg