min dag i bilder

I dag sto jeg opp klokken 12 og brukte to timer på å spise frokost og se på medium. Fin start på dagen! Nyydelige frokosten min, speltlompepizza! Har lagt ut oppskrift tidligere, det ligger under tips. Det er så sinnsykt godt, kunne levd på det og kune spist det, hver dag, hele tiden.

Deilige sokkene jeg kjøpte på cubus, har de på meg heele tiden. På med en gang jeg står opp så går jeg i dem hjemme helt til jeg legger meg.

Så dro jeg for å møte Pia klokken 3 og har vært her siden da, vi dro en tur på butikken før vi dro opp hit for å handle inn til tapasruller, viktig å kose seg! Det er så sinnsykt godt, men sykt kvalmende i lengden. . . Så vi sitter enda å småspiser av restene, haha. Skal kjøre lillebroren til Pia på trening nå, så må nesten løpe!

Legger ut flere bilder av meg senere, Pia var så snill å ta bilder av meg tidligere ♥ Nå må jeg faktisk bare løpe så jeg får han på trening, senere skal jeg ta meg en tur på flex! Blir godt å løpe litt av seg, også har jeg gangsperre fra mandagen som det skal bli godt å få bort, klarer såvidt å gå ordentlig haha.


6 kommentarer
    1. Hei 🙂
      Jeg prøver å gå ned i vekt og har fått med meg at du er utrolig flink, og har gått ned i vekt selv!
      Det jeg lurer på er om du kan lage ett eget innlegg om hvordan du har klart det. hva du har spist og hvordan du har trent, og hvor lenge du har holdt på. og generelt litt tanker rundt dette med å gå ned i vekt? 🙂
      Det hadde hjulpet meg utrolig mye!
      Du er en stor inspirasjon for meg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg