video fra 2011

Jeg skal love dere at denne videoen ble egentlig bare mest til en plage for meg, jeg klarte overhodet ikke å få den til å fungere og ville ikke gi opp. . . Så jeg brukte tre hele timer i går på å laste ned program etter program, finne ut hvordan jeg skulle konvertere den og andre ting jeg ikke har peiling på. Men til slutt gikk alt på skinner! Eneste som irriterer meg nå er at videoen fikk en sinnSYKT dårlig kvalitet. . . Det er filmet med speilrefleks, så kvaliteten skal egentlig være i HD. Men det er ikke krise, neste gang gjør jeg det bedre! Også skjønner jeg ikke hvorfor den er klikk etter 01:55?? Det skulle ikke være med der. . . . . . 

Dette er fra desember 2011 – altså snart to år siden. Det er Martine som filmer og jeg husker enda hvor morsomt vi hadde det den dagen, tror faktisk jeg savner skole litt?? Haha noe må være galt med meg. . . Når jeg ser denne filmen blir jeg egentlig mer sikker på at jeg vil ha brunt hår igjen, så i morgen skal Sandra kokkelere litt med håret mitt! Kanskje blir det helt brunt, kanskje ikke. . . Jeg vet bare at noe må gjøres nå, og det fort!

#video #videoblogg #piano

4 kommentarer
    1. Du burde ha flere videoer som dette 🙂 <3 Jeg har skrevet et innlegg om barnehagerasisme på bloggen min og hadde blitt kjempe glad om du kunne gitt din mening. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg