tante stinstin

Hei alle søte ♥ Jeg sto opp for to timer siden og har nettopp spist frokost og sminket meg. Klokken 4 skal jeg på jobb og etter jobb drar jeg på flex! Har faktisk holdt på med innlegget i en time nå bare fordi jeg ikke har klart å holde meg til å gjøre kun èn ting om gangen, haha. . . Sånn går det når mobil og TV også er veldig spennende.

I går var jeg, Isabelle og Martine B på besøk hos Pia og bare snakket og koste oss, så da fikk jeg tatt litt bilder! Problemet er jo aldri å ta bilder, men det å klare å huske å ta med kameraet. . . Men jeg skal bli flinkere til det, for det er jo så morsomt å ha bilder å se tilbake på!

♥ Isabelle

Koste oss litt med gulrot og dip, nam! Et tips er forresten å lage dip med kesam, det er mye bedre enn å bruke rømme og smaker akkurat det samme! Også kan det være greit å bruke sjokoladeskål sånn som vi gjorde, så føler du at det er godis du putter i deg, haha. Men jeg synes faktisk dette er mye bedre enn potetgull og dip – og sjokolade for den saks skyld!

Også har jeg funnet ut at det er latterlig enkelt å lære småbarn nye ting. En av venninnene mine, Pia, har (som dere kanskje husker) en sønn på snart to år. Jeg har kalt meg selv tante til han helt siden han ble født, og nå har han endelig skjønt det! Haha det har faktisk gått i “tante stinstin” i det siste, og det er det søteste når han sier det.

Pia har jeg hvertfall kjent siden jeg ble født (uten å overdrive), så vi har vært venner så lenge jeg kan huske. Kanskje dere husker henne igjen fra bloggen tidligere? Tror det er en stund siden jeg har hatt bilde av henne her nå, men tok gravidebilder av henne for to år siden som jeg postet. Tenk det – to år siden! Tiden flyr. . . Og en annen ting jeg har funnet ut er at småbarn er veldig lite villig til å stille opp på bilder uten å bevege seg. . .

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg