jeg er tragisk

Lørdagsnettene blir altlid lange, uansett om man drikker. Og søndager er klin like de også, uansett om man drikker på lørdag eller ikke. Helgene generelt er vel like, haha. Lange netter og sove lenge! Jeg skulle dog vært i seng litt tidligere i går i og med at jeg var på jobb fra 11 – 16, men jeg klarte såklart å snike inn en evig lang powernap som resulterte i litt for mye energi klokken 5 i natt. Jeg fant ut at jeg måtte sette på twilight og spille the sims, noe som fikk meg til å bli litt trøtt THANK GOD.

Var hos April i går sammen med Charlotte, Mariell og Tina. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, jeg ordnet håret til Tina og vi dro en tur på byen for å være sosial med resten av Harstad som hadde kastet seg på flaska. Glad jeg har venner som heller ikke orker å drikke! Haha. Var egentlig en helt grei kveld på byen, men byen blir egentlig bare morsom om man har drukket. Så konklusjonen er at jeg er drit lei både byen og alkohol, haha. . . Hva skal det bli av meg som snart er 20 år og endelig slipper inn på alle utestedene? Huff, jeg er tragisk.

I dag skal jeg bare slappe av, skal til tante og spise middag og se premieren på bloggerne klokken 20!

♥ Charlotte

I dag drar April hjem til Oslo igjen, har ikke fått vært så mye sammen med henne siden hun kom, så det er litt trist. . . Men forhåpentligvis er det ikke lenge til hun er hjemme i Harstad igjen ♥ Seee så fin hun er da! Lille dvergen min ♥ Jeg er 1.60 så dere kan kanskje tenke dere til hvor lav hun er, haha. . . Tett under 1.50 mener jeg å huske! Men lave jenter er jo søtt da, sant? (hinter til komplimenter her, hehe)



3 kommentarer
    1. Jeg syntes du er dritsexy jeg… 🙂 Har mast på en date med deg i evigheter, men du svarer jo ikke… 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg