verdens beste treningstights

Reklamelink til x-life

Hei alle søte, og god helg ♥ Jeg har ikke hatt jobb i dag, så jeg dro en tur til byen med Isabelle for å være med henne innom frisøren. Etter å ha snakket litt med dem dro vi på gründer! De har verdens beste kyllinggyros og frozen cappuccino, men sistnevnte måtte utgå i dag siden jeg ble så mett av gyrosen, haha. . . Den må bare prøves! Siden da har jeg bare vært sammen med Isabelle, før jeg nå dro til Martine. Dere skjønner vel hva som venter? Jo, spillekveld haha. . . Fin start på helgen spør du meg!

Vi sitter og ser på norske talenter nå, og jeg er over gjennomsnittet imponert over enkelte! Også smelter jeg jo så lett når det er barn og gamle som er på scenen, hadde jeg vært dommer hadde jeg ikke hatt hjerte til å sende ut noen søte, små eller gamle. . . Men er jo også veldig mye man kan le av, både på en positiv og negativ måte haha.

Også vil jeg tipse dere om at til og med 19.januar (altså søndag) får dere 20% på et utvalg vinterjakker på nelly! Flott for min del siden det er verste vintertiden her oppe nå og rundt -15 grader hver eneste dag. . . Her-re-gud jeg er på nippen til å fryse ihjel tror jeg, sverger på at jeg nesten fikk frostskader i går etter jeg hadde tatt sol. Rett fra Spania til Nordpolen på 20 sekunder, haha. 

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

Ooooog til slutt tenkte jeg å vise dere treningstightsen jeg forguder! Den er fra Anti-Shake-serien til Röhnisch og er verdens beste. Den er så sykt høy på livet og holder seg oppe gjennom hele treningen! Jeg hater å måtte dra opp tightsen hele tiden. . . Den heter “Anti-Shake Doris” og finnes i denne fargen og grønn. Har en i grønn som jeg sparer til denne er for stor, hehe. . . Jeg bruker kun tights fra Röhnisch, har Anti-Shake Sofia (som de tydeligvis har sluttet å selge. . .) i to forskjellige farger og en i caprimodell. Disse er i 7/8 lengde, noe som er perfekt for mine korte ben! Også ser jeg jo at det har kommet en som heter Lydia nå, spørs bare om jeg ikke må bestille hjem den også, hehe. . . Dere finner hele utvalget av Anti-Shake HER!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg