noen gullkorn

I dag har vært en god dag, en rolig dag. Sto opp litt før 12 og har sett litt tv-serier og hentet lillesøster på skolen. Det er så utrolig deilig å bare slappe helt av, ikke gjøre noen verdens ting! Også er det veldig deilig å bare nyte den fine utsikten og naturen vi har her. Det er nesten ikke en eneste snøflekk å se rundt her, utrolig deilig for en vinter-hater som meg! Kanskje jeg bare må bli igjen her i et par uker? Føler riktignok at det er mer blanding av høst/tidlig vinter, men siden det kun er februar er det nært nok sommeren for meg. Jeg skal ikke klage!

Ellers har jeg bare labbet rundt i teltet mitt aka genseren min i hele dag. Ja jeg fikk altså høre i går at det så ut som et telt. . . Men det er jo såå godt med store gensre da! Og denne er en stor favoritt hos meg. Jeg kjøpte den på bikbok før jul en gang, så vet ikke om de enda har den inne. Mest sannsynlig ikke!

Også så jeg at dette bildet ble lagt ut på facebook tidligere, haha veldig morsomt! Jeg har jo skjønt at jeg av og til kanskje kommer med noen gullkorn, og da er det jo enda morsommere å forevige dem, sant? Hele søndagens episode av Bloggerne var en overraskelse for meg siden jeg ikke husket noe av det, så jeg lo en del da jeg så den. Også ble jeg virkelig overrasket da jeg så en tweet om at jeg var favorittpersonen til noen når det kom til Bloggerne, wow! Det varmet virkelig med tanke på at jeg ikke en gang er en av hovedpersonene ♥ Godt å høre at jeg gjør et godt inntrykk på tv hvertfall!

Om dere ikke fikk med dere episoden på søndag eller reprisen i går, så kan dere se serien på TV2 Sumo, og KUN der. Det koster i underkant av 100kr for en måned og da får du såklart tilgang til alt av tv-serier som sendes på TV2 sine kanaler! Absolutt verdt det.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg