rise and shine

Er dere klar over hvor deilig det var med over 3 timer søvn? Ubeskrivelig! Nå har vi stått opp for lengst. i dag sto vekkeklokken på 6 og det var tungt å stå opp, men nå går det heldigvis greit. Flyet vårt går ganske snart til Oslo, så jeg har bare hatt meg en tur på tax-free’en og kjøpt litt gaver til venninner og pappa. Når vi kommer til Oslo skal jeg være med Sophie for å operere, før jeg drar til tanten og onkelen til mamma for å være til i morgen. Det ble nemlig plutselig endring i planene siden Sophie skulle operere og sove hos en venninne, så jeg var husløs helt til i går da jeg fikk snakket med tante. Er så glad for at det ordnet seg! Så i morgen i 3-4 tiden skal jeg ta flyet hjem igjen. Det er godt å være borte, men desidert best å være hjemme!

Bilder fra i går!

Haha da vi tok bilder i går prøvde jeg og Sophie oss på den såkalte “jeg har det travelt” posen, hvor bloggere går bortover veien for å vise frem antrekket. Hva synes dere? Tror aldri vi har ledd så mye av antrekksbilder før! Og ser dere hvor rødt håret mitt er blitt? Jeg liker det, for hårfargen jeg bruker har nemlig rødskjær i seg.

Floooootte snuppa mi

Men nå skal vi løpe ombord i flyet! Blogges fra Oslo ♥ Har ca fire timer jeg skal være på Fornebu med Sophie, så goood tid til å blogge altså.

6 kommentarer

Siste innlegg