finest awards og fornebu

I går var vi som sagt på Finest Awards hvor Sophie var nominert som “personlige blogg”. Var et veldig bra arrangement og jeg ble superoverrasket over hvor gjennomtenkt det egentlig var. Sjokoladefontene, smoothie”bar” og masse snacks sto fremme for alle som ville ha! Eneste minuset var at vi hadde fått beskjed om å komme klokken 7 også var ikke selve utdelingen før klokken 9. Noe som ville si at vi måtte vente i to timer på selve showet. . . Jeg var helt gåååen i beina og klarte nesten ikke stå oppreist når klokken endelig ble 9, så var godt å få satt seg ned da! 

I går snakket jeg og Sophie om Joe & the juice flere ganger, at vi hadde lyst på det og spesielt powershake. . . Og hvem tror dere hadde stand på Finest Awards? Jo, Joe & the juice! Drakk meg ihjel på smoothies fra dem i går, haha. . . De er verdens beste og MÅ prøves!

I dag sto vi som sagt opp klokken 6, og det var ikke før jeg så bilde nr 2 her at jeg skjønte hvor trøtt jeg har sett ut. . . Vi har i alle fall kommet hjem til Norge igjen nå! Etter noen tog og taxi-turer. Det er utrolig hvor fort tiden går når man har noe å gjøre hele tiden! Det er 12 timer siden vi var i Stockholm og jeg føler at det bare er en time siden vi tok bildene på togstasjonen der, selv om det er, ja, 12 timer siden.

Genser HER, bukse fra BIKBOK, sko HER og jakke fra nelly, i blå HER, de er utsolgt for grønn. . .

Her var mitt oppholdsrom i flere timer! Det var kjempekoselig å sitte der med TV og masse blader å lese i, men tiden gikk såklart litt sakte. Hadde heldigvis noe å gjøre hele tiden! Gikk både gossip girl og OTH på fem, så underholdning hadde jeg i massevis. Skulle jo blogge også men plutselig var klokken 3 og jeg skulle snart ta bussen, så da utgikk det!

Tok på meg kosesokkene og vandret rundt i dem i tre timer, haha.

Også fikk jeg servert lunsj av en snill dame som jobbet der mens jeg satt å ventet! I tillegg fikk jeg en lipsyl og vannflaske med farris på, snakk om service :) Så jeg led ingen nød på venterommet for å si det sånn! Tok meg kanskje litt for godt tilrette, haha. . . Men sånn blir det jo når man skal være på samme plass over lengre tid, man markerer jo på en måte teritoriumet sånn at de som kommer inn tror at man bor der!

Se så fint vær det er her nede! Skikkelig vår-vær, I love. Synd jeg drar hjem igjen i morgen, og ryktes veldig vinter i Harstad for tiden. . . Gleder meg lite til å komme til snøfylt Evenes og hjem til nedsnødd bil. . . Jeg måtte hvertfall dra fra Fornebu før Sophie kom ut av oppvåkningen, men snakket med henne på meldinger og med kirurgen hennes da han kom ut, så jeg visste at det gikk bra med henne! Man sitter jo alltid litt med hjertet i halsen når man vet at noen man bryr seg om skal under kniven, man vet jo aldri om det blir komplikasjoner. Men operasjonen gikk visst kjempebra så det var såklart beroligende!

Nå sitter jeg hos tante og onkel som bor et stykke utenfor Hønefoss! Tok bussen til Sandvika i 4 tida hvor tante og onkel hentet meg, så dro jeg og tante på butikken for å handle middag. Ble wok med kyllingfileet i dag, noe jeg ikke klager på! Er noen timer siden vi spiste og er enda stappmett, haha. Nå sitter vi å ser på tv og bare pjatter litt før det er leggetid, tante har heldigvis fri i morgen så vi skal ta oss en tur til Sandvika storsenter før jeg tar flyet hjem litt før 4. Har ikke vært på storsenteret siden 2010 og da klarte jeg og mamma å gå oss vill på den gamle delen av senteret, haha. Trodde lenge at vi var kommet til den nye delen men neida, vi var enda å gikk på den gamle. . .

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg