søker flere timer

reklamelinker nelly

I dag er jeg virkelig sliten og i dag er en av de dagene hvor jeg tenker hvorfor kan det seriøst ikke være flere timer i ett døgn. . . For plutselig var klokken halv 8 og jeg kjente at jeg begynte å småstresse litt. Eller nei, stresse VELDIG! Har vært på jobb fra 10 i morges og var ikke ferdig før klokken var nesten 5, så måtte jeg dra på butikken for å kjøpe ny tv, så måtte jeg dra på jobb å hente noen klær, så hjem for å sette opp tven. . . Og jeg har enda masse jeg skulle gjort, men ikke får tid til. For i morgen drar jeg til mamma! Gleder meg faktisk til den lange bilturen, for det er jo faktisk litt koselig når det er fint vær. Eller nei, jeg synes det er koseligst når det er snøstorm og dårlig vær. . . Haha!

Noen bilder fra instagram den siste uken siden jeg ikke har noen fra nuet! Heter sstinemari der.

Også har Martine bursdag i dag! Hele 20 år, gratulerer så mye med dagen ♥ Dere kan jo gratulere henne med dagen på instagram for da blir hun superglad, hun heter martineborno! I anledning dagen noen av de fineste bildene av oss, hehe. . . Love you ♥

I går var det jo søndag, og det er jo på søndager at jeg som oftest blir fristet til å handle litt nytt. . . Passet meg da ypperlig at nelly har salg akkurat nå! For å komme inn på salget bruker du bare INSTASALE som kode. Masse gode tilbud og masse til en rimelig penge! Den sorte kjolen har jeg hatt lyst på i en måned, men ikke fått meg til å bestille den. Nå når jeg fant den på 50% måtte jeg bare slå til! Den blå jakken har jeg jo i grønn, men siden jeg elsket den, og den bare koster 179kr, så blir det en blå på meg også hehe. . . Jakken har jeg også hatt lyst på i et år, morsomt å ha jakker som ikke bare er sorte! Så kan man farge opp et helt sort antrekk for eksempel.

Bikinitruse HER // Kjole HER // Jakke HER // Bukse HER // Jakke HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg